• Droomster ontmoet Zazu

    prive bezit

Musicaldroom komt uit

21-03-2018, 13:59 | Lezersnieuws | W.

Musicaldroom komt uit....

De Sliedrechtse Margo heeft de afgelopen decennia al diverse pogingen gedaan om een musical bij te wonen. De ene keer bleek haar ziekte MS zo de kop op te steken dat ze niet kon gaan, de andere keer bleek een theater toch niet zo rolstoeltoegankelijk te zijn als werd gedacht. Het droomteam van Stichting Dromen zonder beperking zorgde er met hulp van diverse sponsoren voor dat die droom zondag 18 maart in vervulling kon gaan.

Na ontvangst met een heerlijke taart van Greetjes Taartenpaleis en een kussen van Crazzzyjan zijn we vertrokken naar Scheveningen. Aangekomen bij het AFAS Circustheater kreeg de goedlachse droomster eindelijk een musical te zien. De spanning was van begin tot het eind te zien op zowel het gezicht van onze droomster als haar man. De parade van alle dieren naar het podium liepen vlak langs ons heen, hoe bijzonder. In de pauze maakten we kennis met Zazu, Barry Beijer, en mochten we hem een bedankje overhandigen welke gemaakt was door Engraving Creations. De tweede helft was net zo bijzonder, we hebben zitten genieten van de vrolijke dans gecombineerd met zang. Aan het eind zocht Zazu nog even oogcontact met ons.

Na het drankje in de circusbar heeft Berrie, van Bragt Vervoer, ons weer keurig naar Sliedrecht gereden waar we gingen eten. Dit hebben we gedaan bij haar oude werkgever Hof van Sliedrecht, daar hebben we het eten van De Lampion opgediend in schalen en met elkaar de dag nogmaals besproken.

De droomster was ons dankbaar dat we deze droom voor 1 april heeft plaatsgevonden. Vanaf dat moment wordt haar medicatie, Fampyra, niet meer vergoed door de verzekering en weet ze niet of ze nog wel zo had kunnen genieten van de dag als dat ze vandaag heeft gedaan.

We hebben de dag afgesloten met een groepsfoto bij de droomster thuis. We kunnen weer een mooie droomdag in de boeken van Stichting Dromen zonder beperking noteren.