• Muziekworkshop

Muziekworkshop in jongerencentrum Elektra

05-09-2015, 14:00 | Lezersnieuws | Nathalie Verhoef

Op maandag 28 september om 19:00 uur zal de introductieavond van de muziekworkshop plaatsvinden in jongerencentrum Elektra. Tijdens deze introductieavond kun je zien wat de workshop inhoud en zullen de groepen op basis van niveau worden ingedeeld.

De workshop bestaat uit de onderdelen zang, (bas) gitaar zowel elektrisch als akoestisch en drum. Ook kun je als band 1 uur begeleiding krijgen.

Na de introductie volgen er 10 lessen in een kleine groep. De muziekworkshops beginnen om 18.00 uur en lopen door tot 22.30 uur. Voor de jongste deelnemers is er ook de mogelijkheid, bij voldoende aanmeldingen, dit al in de middag te laten plaatsvinden. De eerste les start op maandag 5 oktober. De workshop wordt afgesloten met een eindpresentatie in de concertzaal van het jongerencentrum.

De kosten voor de gehele workshop bedraagt € 50,-- voor jongeren van 8 t/m 26 jaar en voor deelnemers ouder dan 26 jaar bedraagt de deelname € 65, --.

De workshops worden gegeven door onze ervaren muziekdocent Randy Hoekwater. Hij is naast muziekdocent ook bekend als zanger van de band VOF de kunst. Tegenwoordig wordt hij vaak uitgenodigd als gastmuzikant in bekende Nederlandse popgroepen en geeft hij muziekles bij diverse muziekscholen.

Meedoen? Dat kan door een email te sturen naar Cas Besamusca (cas@sojs.nl) of te bellen (0184-414273). De workshop wordt gegeven in Jongerencentrum Elektra, Stationsweg 4 in Sliedrecht.

De muziekworkshop wordt mede mogelijk gemaakt door de werkgroep Music & Dance, welke een onderdeel is van Stichting Sliedrecht en Cultuur.