• foto muziek

    Manuelle

Muziekworkshop Poppodium Elektra

25-01-2017, 14:30 | Lezersnieuws | Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht

Hou jij van muziek? Wil jij graag een instrument bespelen? Droom jij ervan om in een band te spelen? Het is allemaal mogelijk! Als jij je nu opgeeft voor de muziekworkshop in jongerencentrum Elektra leer jij een instrument naar keuze bespelen plus is er misschien wel een kans dat jij later in een bandje kan spelen!!!

De workshop bestaat uit de onderdelen zang, (bas) gitaar zowel elektrisch als akoestisch en keyboard. Ook kun je als band 1 uur begeleiding krijgen.

De eerste les start op maandag 30 januari. Er volgen 10 lessen in een kleine groep. De kosten voor de gehele workshop bedraagt € 50, - voor jongeren van 8 t/m 26 jaar en voor deelnemers ouder dan 26 jaar bedraagt de deelname € 65, -.

De workshops worden gegeven door de ervaren muziekdocent Eddy de Jong. Hoewel begonnen als bassist en zanger, kan Eddy inmiddels ook goed uit de voeten op gitaar, piano en drums. Hij is een zogenaamde multi-instrumentalist.

Meedoen? Dat kan door een email te sturen naar Manuelle Lekkerkerker (Manuelle@sojs.nl) of te bellen (0184-414273). De workshop wordt gegeven in Jongerencentrum Elektra, Stationsweg 4 in Sliedrecht.

De muziekworkshop wordt mede mogelijk gemaakt door de werkgroep Music & Dance, welke een onderdeel is van Stichting Sliedrecht en Cultuur.