• Mieke van Rijn leest voor uit "We krijgen er een geitje bij".

Nationale voorleesdagen.

08-02-2016, 13:20 | Lezersnieuws | Rita van der Bent

Nationale voorleesdagen bij Stichting Kindercentra Alblasserwaard.

Tijdens de nationale voorleesdagen zijn er weer veel boeken voorgelezen aan de peuters van SKA. Op de 5 peuteropvanglocaties van SKA in Sliedrecht wordt hierbij nauw samengewerkt met de onderbouw van de basisscholen waarbinnen SKA gevestigd is.

Op de peuteropvang binnen OBS de Wilgen werd tijdens de start van de voorleesdagen voorgelezen door Mieke van Rijn. Zij las het boek "We krijgen er een geitje bij " voor aan de peuters en de leerlingen van groep 1 en 2. Na afloop werd de komst van het nieuwe geitje gevierd met een cracker met muisjes. In de verdere loop van de voorleesweek werden de peuters ook voorgelezen door leerlingen uit groep 8.

Stichting Kindercentra Alblasserwaard beheert in totaal 19 locaties voor kinderopvang in de gemeenten Sliedrecht en Giessenlanden.

Voor het bestuur van SKA worden nog een aantal bestuursleden gezocht. Het bestuur adviseert het management en denkt mee over het beleid dat gevoerd wordt. Indien u hierin geïnteresseerd bent of meer informatie wilt, kunt u per mail reageren op administratie@ska-kindercentra.nl