Nieuwe groepsles bij Synergos: Power Yoga

14-06-2018, 21:30 | Lezersnieuws | Elly

Onlangs is Synergos gestart met de nieuwe groepsles Power Yoga, onder leiding van Ingrid van Rijsbergen. Power Yoga is een dynamische yogavorm met een vloeiende aaneenschakeling van krachtige houdingen die op het ritme van de ademhaling worden uitgevoerd. De kracht van Power Yoga is, dat de spieren telkens op een andere manier gebruikt worden, waardoor de spieren geprikkeld blijven en sterker en flexibeler worden.

Power Yoga verbetert je conditie, lichaamshouding, spieropbouw en spijsvertering, vermindert vermoeidheid en rug-, schouder-, nek- en hoofdpijnklachten. Verder maakt Power Yoga je lichaam leniger en zorgt voor vetverbranding. Dit alles maakt je energieker, meer ontspannen door minder stress en het vermindert slapeloosheid. Kortom, Power Yoga brengt balans tussen lichaam en geest!

Synergos doet u een geweldig kennismakingsaanbod! Kom gratis kennismaken op woensdagen t/m 11 juli a.s. Besluit u vòòr de zomerstop om in het nieuwe seizoen lid te worden, dan kan dit zonder inschrijfkosten. Het nieuwe sportseizoen start op woensdag 29 augustus.

Plaats en tijd: kleine zaal van sporthal De Stoep, op woensdag van 9.00-10.00 uur. Zie ook www.omnisport-synergos.nl