• Nieuwjaarsconcert 2016

    EMS

Nieuwjaarsconcert EMS

12-01-2017, 22:11 | Lezersnieuws | Muziekvereniging EMS

Ook dit jaar zal het Harmonie-orkest van EMS weer het jaar muzikaal inluiden. Op zaterdag 21 januari 2017 zullen zij hun, inmiddels traditioneel geworden, Nieuwjaarsconcert geven. Ook dit jaar zal het orkest in de sfeervolle zaal van Restaurant Kampanje het nieuwe jaar muzikaal inluiden.

Nadat iedereen verwelkomt is met een glas champgane zal het orkest, geheel in stijl gekleed, herkbenbare nieuwjaarsmuziek ten gehore brengen. Het publiek zal onder andere getrakteerd worden op muziek van Mozart, Strauss en Tchaikovsky. Ook eigentijdsere muziek uit de Musical 'Elizabeth' en het aanstekelijke 'A Brand New Day' zullen door het orkest worden vertolkt.

Na afloop van het concert kan het publiek onder het genot van een hapje en een drankje nagenieten. Vorig jaar was het concert al snel uitverkocht. Wilt u zeker zijn van een kaartje voor dit prachtige concert, reserveer dan via emshardinxveld@gmail.com. Aanvang van het concert is 20.00 uur en de zaal gaat om 19.30 uur open. De entreeprijs bedraagt € 7,50 en voor kinderen t/m 12 jaar is dit € 5,00.