• Gasten kunnen hun bestelling bij McDonald's aan tafel geserveerd krijgen: Table Service

    Cees van der Wal fotografie en film

Nu ook Table Service bij McDonald's Alblasserdam

27-09-2016, 05:40 | Lezersnieuws | McDonald's Alblasserdam

Vanaf maandag 3 oktober 2016 start McDonald's restaurant Alblasserdam met tafelbediening: McDonald's Table Service. Gasten kiezen na het plaatsen van hun bestelling aan de bestelkiosk een plekje om te zitten. Een servicemedewerker van McDonald's serveert de bestelling van de gast persoonlijk uit.

'Ik ben erg blij dat we nu ook bij McDonald's restaurant Alblasserdam bediening aan tafel kunnen presenteren. Hiermee bieden we onze gasten nog meer service in dit restaurant. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om de voordelen van Table Service zelf te komen ervaren in ons restaurant!', vertelt Dick Bovekerk, Franchisenemer van McDonald's restaurant Alblasserdam.

Gasten enthousiast over Table Service

Sinds de pilot met Table Service in juni 2015 bij één van de restaurants van McDonald's Nederland, blijkt dat gasten Table Service erg gemakkelijk vinden. Ze ervaren minder wachttijd en meer comfort, doordat zij direct aan tafel kunnen plaatsnemen. Ook geven gasten aan dat Table Service zorgt voor een betere restaurantbeleving. Hierbij spelen de vriendelijkheid en de persoonlijke benadering van de servicemedewerkers een belangrijke rol. Daarnaast is het voor gezinnen erg praktisch. Ouders hebben minder om handen en kunnen daardoor de volle aandacht aan hun kinderen geven. Daarnaast geeft het McDonald's medewerkers die de rol van servicemedewerker op zich nemen, kans om meer persoonlijk contact te hebben met de gasten.

Over McDonald's Table Service

Dit internationale serviceconcept is een belangrijke stap om wensen en verwachtingen van gasten tegemoet te komen. Gasten die een bestelling plaatsen bij een Easy Order Kiosk in het restaurant kunnen kiezen in welke zone zij gaan zitten en ontvangen een bon die zij zichtbaar op tafel neerleggen. Wanneer de bestelling klaar is, brengt een servicemedewerker deze direct aan tafel bij de gast. Aan tafel bedienen kan iedere dag en op elk moment dat het restaurant geopend is.