• Overdracht aan Amanda Pennenburg van Het Vergeten Kind

Overdracht opbrengst winterfair aan Het Vergeten Kind

05-12-2015, 14:30 | Lezersnieuws | secretariaat Stichting Kringloopcentrum Sliedrecht

Op 3 december jl. vond de overdracht plaats van de opbrengst van de winterfair 2015 aan Amanda Penneburg van Het Vergeten Kind.

Deze winterfair vond plaats in de Kringloopwinkel in Sliedrecht op 20 en 21 november 2015.

Voor deze winterfair hadden de vrijwilligers de winkel beneden omgetoverd tot een prachtige verkoopruimte, waarin veel klanten mooie dingen konden kopen voor het goede doel.

De opbrengst van deze twee verkoopdagen bracht het grote bedrag van € 6500,00 op.

De opbrengst van deze winterfair komt geheel ten goede aan Het Vergeten Kind.

Helaas verblijven er in Nederland jaarlijks tussen de 30.000 en 35.000 kinderen in opvanglocaties. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. Wij vinden dat deze kinderen dezelfde kansen verdienen als een kind dat thuis opgroeit en daarom zetten wij ons breed in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren.

Met deze verkoop willen de 35 vrijwilligers een bijdrage leveren voor dit mooie doel en bedanken de vele klanten heel hartelijk voor hun komst., verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. www.hetvergetenkind.nl