• Wethouder Visser en Dennis Vereijken (Social Brokers)

    Dennis Vereijken

Overhandiging manifest voor meer positiviteit rondom jeugd!

17-11-2017, 11:41 | Lezersnieuws | Dennis Vereijken

Op 17 november overhandigde Social Brokers Sliedrecht​ het manifest voor meer positiviteit rondom de jeugd aan wethouder Hanny Visser.

Ben jij ook voor meer positiviteit rondom de jeugd? Deel en like dan dit bericht!

------------------------------------------------------------

Sliedrecht, november 2017 - Positiviteit is het sleutelwoord als het gaat over de jeugd. Daarom hebben tientallen inwoners van Sliedrecht samen met het team van Social Brokers middels een manifest een signaal afgegeven om te laten merken dat zij zijn voor meer positiviteit rondom de jeugd!

POSITIVITEIT ESSENTIEEL

In de vele gesprekken die gevoerd zijn met Social Brokers uit Sliedrecht kwam steeds 1 ding duidelijk naar voren; positiviteit is essentieel, zowel in een preventieve als curatieve fase, om sneller en makkelijker tot oplossingen te komen.

Veel Social Brokers geven niet alleen goede tips, maar vooral ook positieve energie aan de jongeren in hun omgeving die voor hen een essentiële basis vormt om tot oplossingen te komen.

MANIFEST VOOR MEER POSITIVITEIT RONDOM JEUGD

Negatieve berichten zijn tegenwoordig het nieuws en het gesprek van de dag Daarom heeft Social Brokers het initiatief genomen tot dit manifest dat zichtbaar maakt hoeveel mensen meer positiviteit rondom jeugd willen. Daarmee is zichtbaar gemaakt hoeveel positiviteit er al is en leggen we een belangrijke basis voor jeugd om met een positieve houding sneller tot oplossingen te komen in tijden waarin het even minder gaat.

Maar wij zijn niet de enige die behoefte heeft aan meer positiviteit voor de jeugd.

In dit manifest hebben we diverse handtekeningen, quotes en foto's van de inwoners van Sliedrecht verzameld en gebundeld.

Het manifest werd compleet gemaakt door de handtekening van wethouder Visser.

Het manifest voor meer positiviteit rondom de jeugd werd op vrijdag 17 november om 9.00 overhandigd aan wethouder Hanny Visser.

Benieuwd naar Social Brokers? Kijk dan eens op de Facebookpagina 'Social Brokers Sliedrecht' of stuur een mail naar dennis@socialbrokers.nl.