• Pokeren in Dordrecht

    RG

Pokeren in Dordrecht op dinsdag 7 maart

21-02-2017, 15:31 | Lezersnieuws | Roy Godschalk

Op dinsdag 7 maart is er een gezellig pokertoernooi in Dordrecht, waaraan iedereen van zestien jaar of ouder aan kan meedoen. Het toernooi wordt gehouden in de sfeervolle feestzaal van het Wantijpaviljoen. Het toernooi begint om 19:30, maar spelers kunnen tot 20:30 instromen. De organisatie verwacht rond 0:00 weer klaar te zijn. Deelname kost €12,95.

Het toernooi in Dordrecht maakt onderdeel uit van een landelijke serie met legale pokertoernooien. De Poker Series richt zich op de recreatieve spelers en er wordt niet om geld gespeeld. Tijdens de Poker Series wordt er aan elke tafel met een vaste deler gespeeld. De winnaar van de finale krijgt in een plekje in het pokerteam van Pokeren.nl - Team Pokeren.nl. De finale van het tweede seizoen wordt gespeeld in het voetbalstadion van NEC in Nijmegen, eind 2017. Tijdens het derde seizoen komt er ook een speciale ranking finale, voor de beste 27 spelers.

Ruim 6.000 spelers tijdens seizoen 1 en 2

De Poker Series heeft er inmiddels twee seizoenen opzitten. Aan het eerste seizoen in 2015 deden 2.500 spelers mee. Het tweede seizoen trok 3.500 deelnemers, waardoor de tellers inmiddels op ruim 6.000 spelers staat. Er werden toernooien gehouden in de voetbalstadions van RKC Waalwijk, Feyenoord, NEC, Willem II, FC Utrecht en FC Oss. Daarnaast waren er toernooien bij MartiniPlaza in Groningen en Schouwburg Amphion in Doetinchem.

Seizoen 3 nog groter

Tijdens het derde seizoen gaan we het nog groter aanpakken. Er komen nog meer voorrondes voor nog meer spelers. Tijdens seizoen 1 waren er 25 voorrondes en vorig jaar waren het er al 35. Dit jaar gaan we voor meer dan 40 voorrondes, waardoor er nog meer spelers in nog meer steden aan de Poker Series kunnen meedoen. Er komen nieuwe voorrondes in onder andere Breda, Eindhoven, Assen en Schiedam. De meeste voorrondes van de eerste twee seizoenen keren ook weer terug.

Professioneel toernooi voor maar €12,95

De toernooien van Pokeren.nl staan onder leiding van een ervaren toernooidirecteur. Er wordt gebruikt gemaakt van grote professionele pokertafels, echte chips en pokerkaarten. Bij de Poker Series wordt aan elke tafel met een vaste deler gespeeld, waardoor spelers niet zelf hoeven te delen. Hierdoor beleven beginnende spelers dezelfde ervaring als tijdens een toernooi waarbij ze honderden euro's aan inschrijfgeld moeten betalen.

Toernooipagina: https://www.pokeren.nl/pokertoernooi