• Repetitie Popkoor Prestige

    Prestige

Popkoor Prestige: het nieuwe showkoor van Dordrecht gaat van start

08-11-2017, 08:20 | Lezersnieuws | Fawzia el Bach

Op maandag 20 november 2017 starten de eerste repetities voor het nieuwe showkoor van de regio Dordrecht, genaamd Popkoor Prestige. Onder leiding van topdirigent Chiel de Cock zal het koor wekelijks in de prachtige, muzikale theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis nummers gaan instuderen van de bekendste Top 40 hits. Denk aan artiesten als Ed Sheeran, Kensington, James Bay, Niall Horan en Rag'n'Bone Man.

Het koor onderscheidt zich van andere koren door de unieke en grootschalige aanpak. Het koor zal groeien tussen de 100 tot 150 deelnemers en mannen en vrouwen vanaf 12 jaar kunnen zich aanmelden. Op regelmatige basis zal het showkoor deelnemen aan concerten en evenementen. De optredens worden gedaan mét live band en er wordt veel aandacht besteed aan solo's, choreografie en show. Het popkoor in Dordrecht is het 23ste koor van de succesvolle serie van Popkoor Prestige in heel Nederland.

Dirigent Chiel de Cock weet met zijn enthousiasme en ervaring het beste uit elk koorlid te halen. Het koor is toegankelijk voor iedereen, want je hoeft geen noten te kunnen lezen en al denk je dat je niet goed kunt zingen, dat leert Chiel je tijdens de wekelijkse repetities.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via https://www.popkoorprestige.nl/popkoor-prestige-dordrecht/

////////////////////////