• Leden van PRO Sliedrecht met de gele bakfiets

    Martin Dekker

PRO Sint-actie zaterdag 3 december

01-12-2016, 14:21 | Lezersnieuws | PRO Sliedrecht

Als de Kermis in het dorp is, delen ze muntjes uit aan de kinderen. Eéns per jaar worden financieel benadeelde gezinnen uitgenodigd voor een avondje uit. En met de Sint in het land... deelt PRO Sliedrecht chocoladeletters uit. In navolging van het succes van vorig jaar, zal de partij ook dit jaar weer het centrum van Sliedrecht intrekken om kinderen te trakteren op iets lekkers.

PRO Sliedrecht bestaat uit mensen die het sociaal contact met de inwoner het belangrijkst blijven vinden. Niet voor niets zijn zij eens per maand op straat te vinden om het gesprek aan te gaan met dorpsgenoten. Alleen dan kunnen de belangen behartigt worden van alle partijen in het dorp. Politiek vanuit de mens en niet vanuit een kantoor, dat is de insteek.

Tijdens de Late Summer Fair van dit jaar is de gele bakfiets geïntroduceert, waarmee PRO Sliedrecht de wijken intrekt om zo in gesprek te gaan met de buurtbewoners. Uiteraard is de bakfiets ook tijdens deze actie weer van de partij. Aanstaande zaterdag 3 december zijn de (steun)fractieleden vanaf 11.00 te vinden op het Winklerplein en van 12.30 tot 13.30 op de Kerkbuurt om chocoladeletters uit te delen aan alle kinderen die dit jaar lief zijn geweest (op=op!)