Repetities Asaf weer begonnen.

13-01-2018, 22:40 | Lezersnieuws | Nelly Oudenes

Voor het Christelijk Gemengd Koor Asaf uit Papendrecht zijn de repetities afgelopen maandag weer begonnen. Het koor mag terugzien op prachtige Kerstconcerten in de Rotterdamse Doelen, welke de week voor Kerst zijn gehouden, samen met Chr. Gemengd Koor Deo Cantemus en Chr. Mannenkoor Soli Deo Gloria.

Dit jaar zullen liederen worden ingestudeerd voor o.a. het project concert met het thema 'Vertrouwen'. Dit concert zal plaatsvinden op zaterdag 10 november a.s. in de Bethlehemkerk te Papendrecht. De koor- en samenzang zal verbonden worden door middel van gesproken (bijbel)teksten en extra dimensie krijgen door beelden die worden geprojecteerd d.m.v. een beamerpresentatie.

Asaf mag zich verheugen in een lichte ledenaanwas, maar nog steeds zijn nieuwe leden hartelijk welkom, in het bijzonder tenoren en bassen. Iedereen die graag zingt wordt hartelijk uitgenodigd om met ons mee te komen zingen op maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de bovenzaal van de Ark aan de Rubensstraat. Voor informatie zie de website www.asafpapendrecht.nl of telefoon 078 6159475