Rivas lanceert online gezondheidsmagazine

18-09-2015, 22:11 | Lezersnieuws | Rivas Zorggroep

Rivas Zorggroep heeft deze maand online magazine Goed Bezig Met Gezondheid gelanceerd. Twee keer per week delen professionals hun praktische tips op het gebied van gezondheid op www.goedbezigmetgezondheid.nl. Zo laten ze zien hoe een gezond leven leuker en makkelijker wordt.

Goed Bezig Met Gezondheid

'Mensen kunnen bij Rivas niet alleen terecht voor goede zorg van dokters en verpleegkundigen, maar ook voor adviezen voor een gezonder leven', vertelt Joep Koch, sectormanager bij Rivas. 'Binnen Rivas begeleiden ruim tweehonderd enthousiaste professionals cliënten actief bij een gezonde levensstijl. Dat zijn onder andere fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen.' Rivas is dus een gezondheidsorganisatie in de breedste zin van het woord. Dit komt tot uiting op online magazine Goed Bezig Met Gezondheid.

Kennis delen

'Onze professionals hebben veel kennis in huis', zegt Jolanda Dircks, teamleider bij Rivas. 'Die willen we graag delen met anderen zodat een gezond leven voor iedereen zo leuk en makkelijk mogelijk wordt.' Lezers van het online magazine krijgen daarom praktische gezondheidstips waarmee ze zelf direct aan de slag kunnen gaan. De onderwerpen die aan bod komen, zijn net zo divers als de expertises van de professionals. Van beweegtips en ontspanningsoefeningen tot dieetadviezen met recepten en oefeningen voor een beter brein.

Meer informatie

Het online gezondheidsmagazine is te vinden op www.goedbezigmetgezondheid.nl. Voor meer informatie over de diensten van Rivas: bel met Rivas Zorglijn 0900-8440.