• Romy van der Linden, initiatiefneemster Romy's Healthy Fest

    -

Romy’s Healthy Fest voor KiKa

12-06-2018, 19:22 | Lezersnieuws | daphne

Op zaterdag 23 juni vindt Romy’s Healthy Fest plaats op en om het terrein van korfbalvereniging HKC. Een evenement wat een initiatief is van Romy van der Linden. Romy van der Linden vecht al 1,5 jaar tegen de levensbedreigende ziekte leukemie. Het evenement staat in teken van sport, beauty, food en mind.  

Romy die al 1,5 jaar tegen de levensbedreigende ziekte leukemie vecht, komt veel in aanraking met andere kinderen die allemaal een vorm van kanker hebben. Om deze reden werd Romy geïnspireerd om een actie op te zetten, waarvan de opbrengst geheel naar KiKa (Kinderen Kankervrij) gaat. Ze wilde het graag groots aanpakken in de vorm van een evenement genaamd: Romy’s Healthy Fest!

Tijdens Romy’s Healthy Fest is er voor ieder wat wils, van sport en beauty tot food en mind. In sporthal ‘Het Dok’ en op het korfbalveld zijn er diverse sportactiviteiten. De sporten worden beoefend in de vorm van clinics en openbare lessen. Daarnaast is er een beautycorner waar kapsters, visagisten, nagelstylistes en masseurs aanwezig zullen zijn. Ook zijn er diverse kraampjes, gericht op gezondheid van lichaam en geest, aanwezig. Kijk op Facebook op de pagina ‘Romy’s Healthy Fest’ voor een overzicht van het gehele programma.

Zaterdag 23 juni. Sportvereniging HKC. Tiendweg 42B, 3372 AJ Hardinxveld-Giessendam. Het programma is van 13.30-16.30 uur, de poort gaat open om 13.00 uur. Na het kopen van een strippenkaart van €5,- of €10,- kunt u deelnemen aan de activiteiten. De gehele opbrengst van Romy’s Healthy Fest gaat naar KiKa. Wilt u nu al doneren? Dat kan via www.actievoorkika.nl/romys-healthy-fest.