• Vertegenwoordigers van goede doelen met de voorzitter van Rotaryclub Sliedrecht e.o.

    Joost de Jong

Rotaryclub Sliedrecht e.o. sluit giftenjaar feestelijk af

18-06-2019, 21:23 | Lezersnieuws | Joost


Op een zonovergoten clubavond waren vertegenwoordigers van goede doelen aanwezig om een gift in ontvangst te nemen. Er waren twee Roparun-teams aanwezig. Zij hebben al hardlopend een estafettetocht van Parijs naar Rotterdam afgelegd. Het doel is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Daarnaast waren twee vertegenwoordigers van ‘Knitted Knockers’ aanwezig. Deze dames maken gratis gebreide borstprotheses voor borstkankerpatiënten. De gebreide protheses hebben veel draagcomfort en minder nadelen dan de zwaardere traditionele protheses. Via mammapoli’s en ziekenhuisafdelingen worden dames bereikt. 
Eén van de onderdelen van Rotary is het ondersteunen van lokale goede doelen. 
In de loop van het clubjaar (wat loopt van 1 juli tot 1 juli) is er zo’n 12.000 euro gedoneerd aan verschillende goede doelen. Dit loopt uiteen van o.a. Pink Ribbon, ASVZ, de Reddingbrigade Hardinxveld en de Bleyenburghschool. 
Mocht u een goed doel vertegenwoordigen en een concrete vraag tot ondersteuning hebben, kunt u contact opnemen met Rotaryclub Sliedrecht e.o. via secretariaat@rotarysliedrecht.nl