• Eveline Bakker

    Bernadette Struijk

Ruime overwinning voor Merwede/Multiplaat

12-11-2017, 20:31 | Lezersnieuws | Debby Verloop

Op zaterdag 11 November stond de wedstrijd van Merwede 1 tegen Kv Ondo 1 op het programma. De eerste wedstrijd van de zaalcompetitie, voor het eerst met schotklok en voor het eerst met een zuivere speeltijd.

Merwede liet de eerste paar minuten slordig spel zien waardoor het moeizaam tot scoren kwam. Gelukkig was dit echt maar een paar minuten en wist Merwede de draad weer op te pakken. Het scoren begon en is de rest van de wedstrijd ook niet meer opgehouden. Merwede liet mooie aanvallen zien die ervoor zorgde dat er mooie doelpunten gemaakt werden. Ondo kon in het begin van de eerste helft nog goed bij blijven maar na ongeveer 10 minuten hield het scoren voor Ondo even op en bleven ze langere tijd op 7 doelpunten hangen. Merwede ging echter wel rustig verder met scoren waardoor de voorsprong in de eerste helft al gemaakt werd. Met een stand van 17-7 konden de spelers gaan rusten.

De 2e helft liet echter weer hetzelfde beeld zien als de eerste helft. Een moeizaam en slordig begin. Ondo kwam wel sterk de kleedkamers uit en kon de voorsprong voor Merwede iets kleiner maken. Merwede was echter niet lang tegen te houden en het scoren bleef dan ook niet uit.

Verdedigend heeft Merwede/Multiplaat erg goed spel laten zien deze wedstrijd. Ondo kon moeilijk tot scoren komen en dit was te danken aan een goed verdedigend Merwede. Merwede was fel, fanatiek en liet geen tegenspeler vrijkomen voor een kans. Het resultaat hiervan is dan ook terug te zien in de eindstand van 26-18.

Scores:

Eveline bakker 2, Tessa Visser 2, Iris Bakker 5, Jolanda Redelijkheid 4, Mariette van de Sman 1, Dennis van Eijl 4, Steven Bakker 3, Robbert Bakker 1, Ramon van Meeteren 4.