SCH Computers & Automatisering kan met nieuwe partner meer bereiken

26-04-2018, 08:49 | Lezersnieuws | Arie

Klantvriendelijkheid? Ze schrijven het bij SCH Computers & Automatisering in Sliedrecht graag met een hoofdletter. Oók nu dit bedrijf een intensieve samenwerking is aangegaan met Profi-edu BV in Veenendaal. Gezamenlijk werken beide bedrijven toe naar een nog hogere standaard in professionalisering en kwaliteit. Voor de consument in Sliedrecht en omgeving, maar óók voor het midden- en kleinbedrijf en het onderwijs.

 

Zestien jaar geleden kon Tonnie van de Werken zijn droom waarmaken: een eigen computerwinkel beginnen met een reparatieafdeling. Nu de zaken erg goed gaan, is hij blij een partner gevonden te hebben die hem in staat stelt zich meer te focussen op het midden- en kleinbedrijf. “Maar onze laagdrempeligheid, informele omgang, klantgerichtheid en service blijven hetzelfde. Sterker nog, ook daarin willen we ons nog meer gaan onderscheiden.”

 

Mooie dingen doen

In de afgelopen zestien jaar heeft SCH Computers & Automatisering zich ontwikkeld tot een bedrijf waar iedereen terechtkan voor bijvoorbeeld een nieuwe laptop, tablet, gamecomputer, componenten, randapparatuur etc. De reparatieafdeling lost voor consument en ondernemer allerlei ICT-problemen op, ook de complexe problemen. Tonnie van de Werken: “Dat alles blijft. Maar door de intensieve samenwerking met Profi-Edu BV krijg ik de ruimte om mij helemaal te richten op groei in het midden- en kleinbedrijf. Ook daar kunnen wij nog veel toegevoegde waarde bieden met onze verkoop, diensten en service.”

 

Goede match

Profi-Edu BV is in Nederland al een betrouwbare ICT-partner en kennispartij voor het MKB. Een partner die zijn klanten inzake de automatisering geheel of gedeeltelijk kan ontzorgen, zodat de klanten meer budget overhouden om te doen waar zij goed in zijn: sales, dienstverlening of kennisoverdracht. Die ontzorging is ook belangrijk voor SCH Computers & Automatisering. Dit bedrijf maakte onder meer naam door de kwaliteit en betrouwbaarheid van de eigen reparatieafdeling.

 

Naar een hogere standaard

De computerwinkel van zestien jaar geleden is een nu volwassen onderneming geworden en heeft nu de kans om de dienstverlening te vergroten. Tonnie van de Werken: “We gaan samen naar een hogere standaard in professionalisering en kwaliteit voor een bredere ICT-markt: consumenten, kleine ondernemers, en het MKB. En dat met dezelfde bezieling van de afgelopen zestien jaar.”