• Gospelkoor Shine

    Bron: Van der Pijl

Shine Houdt Open Repetitie

06-01-2017, 09:21 | Lezersnieuws | W.B. Nieuwenhuize

Op dinsdag 17 januari 2017 beginnen we weer met de eerste repetitie van nieuwe seizoen. Deze avond is er een open repetitie, waar je vrijblijvend kan kennismaken met ons koor en we zouden het leuk vinden dat je gaat meedoen, want er is bij gospelkoor Shine nog plaats voor nieuwe koorleden. We zingen Nederlands- en Engelstalige gospelliederen in een sfeer van gezelligheid en saamhorigheid.

Shine bestaat inmiddels uit zo'n 60 leden en wordt muzikaal begeleid door een eigen combo. Dit alles onder leiding van dirigent Bastiaan van der Pijl. Iedereen, die het leuk vindt om te zingen, kan op 17 januari of op een van de andere repetitieavonden, vrijblijvend komen kijken. Shine repeteert iedere dinsdagavond in het kerkgebouw aan de Jacob Catsstraat 6 in Sliedrecht van 20:00 tot 22:00 uur. We hopen ook op nieuwe mannelijke koorleden die zingen ontspannend vinden en van een uitdaging houden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Boudewijn Nieuwenhuize, tel. 0184-642143 of email info@gospelkoorshinesliedrecht.nl. Kijk ook eens op www.gospelkoorshinesliedrecht.nl.