• Vogelvlucht de Symfonie

    Impressie

Start verkoop 37 nieuwbouwwoningen Sliedrecht

15-10-2018, 11:27 | Lezersnieuws | Gebroeders

Op donderdag 18 oktober gaat Gebroeders Blokland met het project de Symfonie in Sliedrecht in verkoop. Het verkoopevent wordt georganiseerd op het kantoor van Gebroeders Blokland in Hardinxveld-Giessendam van 17:30 tot 19:30 uur.

De 37 nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd in de wijk Baanhoek-West. Het project bestaat uit een drietal woningtypes voor gezinnen. Er komen 11 moderne eengezinswoningen, 16 jaren-dertig eengezinswoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen. Een woning in de Symfonie is mogelijk vanaf € 256.500,- VON en is volgens de nieuwe eisen voor nieuwbouw gasloos en door de combinatie van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen zeer energiezuinig.

Geïnteresseerden zijn welkom om vrijblijvend langs te komen tijdens het start verkoopevent. “Bezoekers van deze avond hebben de primeur om de woningconfigurator te proberen”, zo vertelt verkoopmanager Roxanne van Kempen. “Alle woningen in de Symfonie zijn met deze tool namelijk helemaal naar eigen wens aan te passen.”

Verder krijgt elke bezoeker de brochure en projectinformatie mee die pas na het weekend van 20 oktober beschikbaar komen via de website www.symfoniesliedrecht.nl. De aanmeldingen zijn de afgelopen weken binnengestroomd en de verkoopmanager rekent dan ook op een druk event. “We zorgen die avond ook voor een lekker hapje voor jong en oud zodat iedereen op zijn gemak de verkoopstukken kan bekijken. Daarbij is dit een unieke kans om vragen te stellen aan zowel het verkoopteam als het technische team. Echt wel de moeite waard om even te langs te komen als je op zoekt bent naar een nieuwe woning in de regio” besluit zij enthousiast.