• Stichting De Verhuisfamilie in actie.

    De Verhuisfamilie

Steun voor stichting De Verhuisfamilie

17-01-2019, 10:20 | Lezersnieuws | Stichting

Stichting De Verhuisfamilie heeft met behulp van Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen uit Sliedrecht een alleenstaande moeder verhuisd naar haar nieuwe woning. De stichting ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar niet de financiële middelen of het netwerk voor hebben.

De aanvraag voor de verhuizing werd ingediend door een hulpverlener van stichting Enver, deze organisatie biedt steun aan ouders bij het opvoeden, waarbij er samen wordt gewerkt aan een goede basis. In verband met een urgente verhuizing van een alleenstaande moeder werd er contact gezocht met De Verhuisfamilie. De stichting benaderde naar aanleiding daarvan een Erkende Verhuizer uit de regio: Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen uit Sliedrecht. Het verhuisbedrijf draagt de stichting een warm hart toe en reageerde dan ook direct positief. 
Met behulp van een professioneel team werd de inboedel binnen een ochtend verhuisd. Zowel de hulpverlener als hulpvrager zijn erg dankbaar voor de inzet van de verhuizers en kijken terug op een geslaagde verhuizing.

Meer informatie over de stichting is te vinden op www.verhuisfamilie.nl.