• 1e plaats Nienke van de Giessen

    J. MIjnster

Synergos 15x naar het NK dubbele minitrampoline!

23-05-2016, 18:11 | Lezersnieuws | Jan Mijnster

Sliedrecht- Op zaterdag 21 mei j.l. hebben de springers van de Omnisportvereniging Synergos in sporthal De Stoep de derde en tevens laatste plaatsingswedstrijd op de dubbele minitrampoline gesprongen. Maar liefst 15 springers hebben zich hiermee geplaatst voor het NK in Ahoy Rotterdam.

Pupillen

Bij de pupillen jongens heeft Sven van Dijk een mooi 2 e plaats behaald en hij mag samen met Gino van Loon, die 4 e is geworden, naar de finale.

Bij de meisjes van deze categorie wist Nikita de Kock zich net niet te plaatsen voor de finale, maar haar clubgenoten Caithlyn Korporaal, Yalda Zabi en Nienke van de Giessen hebben zich wel weten te plaatsen. Ook heeft Nienke de laatste wedstrijd weten af te sluiten met een fantastische 1e plaats.

Jeugd

Voor de grote groep deelnemers in de categorie jeugd was het erg spannend.

Maar de springers van Synergos hebben deze wedstrijd fantastisch gesprongen en daarmee zijn alle 8 deelnemers in deze klassen geplaatst voor de finale. Bij de jongens zijn dat Micha van der Vlies en Timo van Son. De meisjes Wan-Ting Elkhuizen, Mandy Koppelaar, Lois de Jager, Jara van Dijk, Danee Verbaan en Larysa Zabi mogen ook gaan strijden om het kampioenschap in Ahoy.

Wan-Ting behaald ook nog eens een mooie bronzen medaille met haar

thuiswedstrijd.

Junioren

De routiniers Sifra van de Graaf en Desi van Son hebben in de categorie junioren heel solide gesprongen.

Met de NK tickets op zak, mogen beide dames zich mengen in de strijd om het kampioenschap op de dubbele minitrampoline.

Deze 15 springers zullen Synergos gaan vertegenwoordigen op het NK dubbel minitrampoline springen, wat plaatsvindt op 25 juni in Ahoy Rotterdam.