• Danee Verbaan

  Nanne Hartog
 • Anna van de Wetering

  Conny den Hartogh
 • Stephany Koppelaar

  Ket Bakker
 • Noa Teeuw

  Nanne Hartog

Synergos turnsters naar de finale

10-04-2017, 20:20 | Lezersnieuws | Synergos

De turnsters van osv Synergos hebben goede zaken gedaan tijdens hun laatste wedstrijden.

Eerst waren daar de jong talenten, Noa Teeuw en Stephany Koppelaar. Zij hadden hun tweede voorronde. Noa turnt bij de pre-instappers op niveau D. Zij behaalde een mooie vierde plaats en was derde op sprong en tweede op brug. Stephany doet mee bij de pré- instappers niveau N en werd vijfde, en behaalde op balk de derde plaats en op brug de vierde plaats. Beide turnsters zijn door naar de finale van de jong-talenten die op 27 mei zal plaatsvinden in Barendrecht.

Daarna was het de beurt aan Danee Verbaan. Zij komt uit in de categorie junior derde divisie en moest voor haar halve finale naar Bellingwolde. Zij behaalde de zesde plaats, met een prachtige vloeroefening, waar zij een moeilijkheidswaarde van 4.1 voor kreeg. Zij staat in de landelijke finale van het NK derde divisie, die op 13 mei plaatsvindt in Almelo.

Anna van de Wetering en Mandy Koppelaar moesten voor hun halve finale naar Winterswijk. Anna was al vroeg aan de beurt en werd tiende bij de meerkamp en tweede op balk. Hiermee plaatste zij zich voor zowel de meerkamp als voor de toestelfinale bij de instap tweede divisie tijdens de NK finale op 10 juni in Duiven.

Mandy Koppelaar turnde dit jaar voor het eerst in de tweede divisie jeugd 2 en had zich geplaatst voor de halve finale. Zij behaalde mooie resultaten voor vloer en sprong, maar behaalde net niet genoeg punten voor een finaleplaats.