• Wan-Ting Elkhuizen en Anique Bakker.

    Synergos
  • Jayda Dubbeldam, Noa Teeuw, Allina Zabi, Stephany Koppelaar, Hilde Vermeulen, Isa van de Giessen, Lieke Kok, Chloé Lewarerilla en Lin van Kooten.

    Synergos
  • Lois de jager,Yalda Zabi, Maryse van de Bos.

    Synergos

Synergos turnsters scoren 27 medailles

28-01-2019, 19:21 | Lezersnieuws | elly

Zaterdag 26 januari deden de turnsters van Synergos voor de eerste keer mee aan het Souplesse turntoernooi in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit is een toernooi waar turnster in de diverse divisies aan mee kunnen doen. In totaal waren er 215 deelnemers, voor Synergos deden er 16 meisjes mee.

Behalve in de meerkamp, konden er ook prijzen behaald worden per toestel.

Bij de pré-instappers behaalde Jayda Dubbeldam een zilveren medaille op balk, Isa van de Giessen brons op balk en Allina Zabi goud op balk en vloer en zilver op brug. In de meerkamp was de zilveren medaille voor Isa en de gouden medaille voor Allina.

Bij de 2de divisie pupillen behaalde Stephany Koppelaar goud op brug en vloer en Noa Teeuw goud op sprong en balk.

In de meerkamp werd Stephany eerste en Noa tweede.

Ook de 3de divisie pupillen hadden veel succes. Lin van Kooten sleepte de gouden plak binnen bij het onderdeel brug en Chloe Lewaherilla  pakte goud op sprong, zilver op vloer en brons op balk. Chloe behaalde ook het zilver in de meerkamp.

Lois de jager won bij de junioren D de bronzen medaille op brug, Maryse van den Berg (pupil 2 N3) won goud op sprong en Yalda Zabi (jeugd 2 D) goud in de meerkamp.

Inge de Haan(jeugd 1N4) liet ook zien wat ze kan door op brug het zilver te pakken en op balk het goud. In de meerkamp had zij de zilveren medaille.

Wan-Ting Elkhuizen en Anique Bakker deden het goed bij de senioren B.

Wan-Ting  pakte het goud op het onderdeel sprong en Anique pakte goud op brug en vloer en in de meerkamp.

Lieke Kok, Hilde Vermeulen en Puck Hoogendoorn turnden een goede wedstrijd maar vielen helaas niet in de prijzen.