• Voldoende kleding voor een leuke uitverkoop.

    Kledingbank Sliedrecht
  • Uitgebreide keuze, voor elk wat wils.

    Kledingbank Sliedrecht.

UITVERKOOP BIJ DE KLEDINGBANK IN SLIEDRECHT

11-06-2016, 12:20 | Lezersnieuws | Voedselbank / Kledingbank Sliedrecht

Op zaterdag 18 juni houdt de KLEDINGBANK een grote UITVERKOOP van de gehele zomercollectie! Van zomerjassen tot korte broeken en van sportkleding tot kinder- en babykleding, haast te veel om op te noemen!

Ook is er veel nieuw speelgoed en zijn er allerlei non-food artikelen te koop

Deze uitverkoop is voor iedereen toegankelijk en wordt gehouden in het gebouw van de Voedselbank/Kledingbank (Elzenhof 138, te Sliedrecht) van 9.30 tot 12.00 uur. Heren- en dameskleding vanaf € 1,- per stuk en kinder- en babykleding 2 stuks voor € 1,- . De gehele opbrengst van de uitverkoop is bestemd voor de Voedselbank.

We bedanken iedereen die hun gebruikte kleding in onze kledingcontainer hebben gedeponeerd. De kleding uit de container wordt door onze vrijwilligers zorgvuldig uitgezocht.. Alleen mooie kleding houden we apart voor de Kledingbank. Klanten van de Voedselbank mogen met hun kledingpas gratis kleding uitzoeken. Iets minder mooie kleding schenken we aan goede doelen, zoals Roemenië en de lorren verkopen we!

Kunt u op zaterdag 18 maart niet komen? Elke donderdagavond van 18.30 - 20.00 uur is de Kledingbank ook voor iedereen toegankelijk! Van harte welkom!