• Mooie collectie kleding voor iedereen.

  • Mooie collectie kleding voor iedereen.

  • Mooie collectie kleding voor iedereen.

Uitverkoop bij de Kledingbank in Sliedrecht

21-11-2015, 15:01 | Lezersnieuws | Voedselbank/Kledingbank Sliedrecht

Heeft u nog een winterjas nodig? Kom dan zaterdag 28 november naar de UITVERKOOP van de KLEDINGBANK. We hebben nog veel meer winterkleding: broeken, truien, sportkleding, kinderkleding. Te veel om op te noemen!

Deze uitverkoop is voor iedereen toegankelijk en wordt gehouden in het gebouw van de VOEDSELBANK/KLEDINGBANK van 9.30 tot 12.00 uur!

Alle kledingstukken zijn in goede staat. We hebben echt uitverkoopprijzen: heren en dameskleding vanaf € 1,00 per stuk, kinderkleding 2 stuks € 1,- !

We bedanken alle mensen, die hun gebruikte kleding in onze container doen. Als we de container legen, dat doen we 3x per week, is hij nooit leeg! Dankzij u hebben we een winkel vol met goede tweedehands kleding! Deze keer is er ook een verkoop tafel met speelgoed en andere leuke dingen! De opbrengst van de uitverkoop is voor de Voedselbank. Kunt u op zaterdag 28 november niet komen? Elke donderdagavond van 18.30 - 20.00 uur is de Kledingbank voor iedereen toegankelijk! Van harte welkom! Nog een vraag: We zoeken iemand die onze website op wil pimpen!! Laat het ons weten! info@voedselbanksliedrecht.nl

Kledingbank Sliedrecht vind u in het gebouw van de Voedselbank, Elzenhof 138 te Sliedrecht.