• Vaardemonstratie bij Parkzicht

    Waardeburgh

Vaardemonstratie modelboten bij Parkzicht

06-06-2019, 09:27 | Lezersnieuws | Debbie

In de vijver voor zorgcentrum Parkzicht worden op zaterdag 15 juni bijzondere modelboten te water gelaten voor een vaardemonstratie. Het is alweer voor het elfde jaar op rij dat de Modelbouwvereniging Papendrecht haar radiografisch bestuurbare modellen komt vertonen. De vaardemonstratie trekt elk jaar veel bekijks. Zowel van de bewoners van Parkzicht, als van buitenaf. Iedereen is dan ook van harte welkom!

De vaardemonstratie vindt plaats op zaterdag 15 juni van 14.00 tot 16.00 uur aan de Lijsterweg 27. Het belooft een gezellige middag te worden. Ook een hapje en een drankje ontbreken niet. De demonstratie is gratis toegankelijk en aanmelden is niet nodig.

Waardeburgh
Parkcentrum is een van de zorglocaties van Stichting Waardeburgh. Waardeburgh is een organisatie, met bijna zevenhonderd medewerkers en zeshonderd vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen.  Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie.

Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast hebben wij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met  zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).