Voorjaarsvakantie activiteiten Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht

17-02-2016, 17:40 | Lezersnieuws | Stichting Open-Jeugdwerk Sliedrecht

Voorjaarsvakantie activiteiten Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur en zoals gebruikelijk organiseert Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht een diversiteit aan activiteiten voor de jeugd.

Op woensdag 23 februari organiseert SOJS in samenwerking met het Dordtse Biesboschcentrum een natuur wandeltocht. De 2 uur durende tocht vindt onder begeleiding van een ervaren gids plaats.

De gids maakt ons wegwijs in de Dordtse Biesbosch en vertelt ons alles wat we tijdens de tocht tegen gaan komen. Speciale aandacht is er voor vele trekvogels welke teruggekeerd zijn van hun overwinteringsgebieden in Zuid Europa en Afrika. Wie weet spotten we nog een van de arenden welke in de Biesbosch broeden.

Het is voor de jeugd van 10 t/m 18 jaar en de deelname is geheel gratis. Er kunnen in totaal nog 14 jongeren mee, dus geef je snel op via de mail. We verzamelen om 12.30 in jongerencentrum Elektra.

Op donderdag 25 februari gaan we lasergamen en karten in de Merwehal. We verzamelen om 13:30 uur voor jongerencentrum Elektra en onder begeleiding van de jongerenwerkers fietsen we naar de Merwehal (voor de veiligheid niet via de dijk).

De eigen bijdrage voor het lasergamen bedraagt € 3,50 en voor het karten € 5,--. De vereiste minimale leeftijd voor het lasergamen is 8 jaar. Voor het karten maken we twee groepen: de eerste groep vanaf 8 jaar (min. lengte 1,35 m) en een tweede groep vanaf 12 jaar (min. lengte 1,50 m).

Meld je aan via de mail, telefoon of kom even langs bij Jongerencentrum Elektra (Stationsweg 4, 1ste etage). Voor eventuele vragen, Henk (0184-414273) of mail naar henk@sojs.nl.