• Stoppertje Jantje Beton

    Jantje Beton

vrijwilligers Gezocht Buitenspeeldag

09-05-2016, 10:50 | Lezersnieuws | Rene Serno

Samen voor Sliedrecht zoekt vrijwilligers voor de Buitenspeeldag op woensdag 8 juni 2016. Het evenement duurt van 12.00 uur tot 17.00 uur en is bedoeld voor kinderen die op de basisschool zitten. Als locatie is gekozen voor het Dr. Langeveldplein. De Buitenspeeldag is een landelijk initiatief van de organisatie Jantje Beton.

De jeugd kan zich die middag net als voorgaande jaren vermaken met allerlei sporten en spelletjes. Er is van alles te doen. Verschillende verenigingen en organisaties zijn aanwezig, om de kinderen nog meer leuke activiteiten aan te bieden. Badmintonvereniging Shuttle Up is er, maar ook de politie en de brandweer doen weer mee aan de Buitenspeeldag. Kinderen die van muziek houden, kunnen zich uitleven met drummen, tijdens de drumsessies van DrumTastic. Sliedrecht Bruist zorgt die dag voor een gezellig achtergrondmuziekje.

Aandacht voor buitenspelen

De Nationale Buitenspeeldag vraagt met het evenement aandacht voor het buitenspelen en voor een kindvriendelijke inrichting van straten en buurten. De organisatie van de Buitenspeeldag in Sliedrecht is in handen van Samen voor Sliedrecht en Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS).

Aanmelden

Voor de Buitenspeeldag is hulp nodig. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via e-mail samenvoorsliedrecht@gmail.com. Een berichtje achterlaten op de Facebookpagina van Samen voor Sliedrecht kan ook.

Facebook4Twitter