• Spreekuur

    SWS

Week van het geld: kom naar het Financieel Café!

21-03-2019, 10:12 | Lezersnieuws |

Woensdagavond 27 maart a.s. staat de belastingaangifte 2018 centraal in het Financieel Café! Heeft u vragen over uw aangifte, loop gerust binnen! Een afspraak maken is niet nodig. Van harte welkom! De vrijwilligers zitten klaar om u te helpen en te adviseren.

Bij het Financieel Café kunt u terecht met alle vragen over geld! Ook wanneer u tips wilt over het ordenen van uw administratie, voorzieningen wilt aanvragen, of hulp nodig hebt bij het invullen van formulieren, kunt u langskomen bij het Financieel Café! 

Let op: Het Financieel Café gaat verhuizen! Woensdagavond 27 maart is de laatste avond in de Buurthuiskamer, Havikstraat 5 in Sliedrecht. Inloop van 19.00 uur – 20.00 uur. 
Vanaf 1 april is het Financieel Café wekelijks te vinden op de donderdagavond in de Bibliotheek, aan de Scheldelaan nr 1. Ook dan bent u van harte welkom van 19.00 uur – 20.00 uur!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, Marjan Bisschop, tel: 0184-420539 of mail naar m.bisschop@welzijnswerksliedrecht.nl.


Met welke vragen kunt u terecht bij het Financieel Café:

-    Vragen over geld
-    Belastingen
-    Ordenen administratie
-    (Dreigende) betalingsachterstanden
-    Aanvragen van toeslagen en voorzieningen
-    Invullen van formulieren, ook digitaal
-    Voorzieningencheck