• Op de foto links Liesbeth van Eck namens Werken met Passie, de trotse E1 van SKC Merwede/Multiplaat en rechts Michel Kraaijeveld namens SKC Merwede/Multiplaat.

    M Kraaijeveld

Werken met Passie nieuwe sponsor SKC Merwede/Multiplaat

01-10-2017, 21:21 | Lezersnieuws | Michel Kraaijeveld

Werken met Passie heeft zich voor de komende 5 seizoenen als team-, advertentie- en bordsponsor verbonden aan SKC Merwede/Multiplaat.

Zaterdag jl. was de officiële overhandiging van de shirts, trainingspakken en tassen aan de spelers en speelsters van SKC Merwede/Multiplaat E1.

De eerste wedstrijd in de nieuwe tenues tegen GKV Gorinchem E1 ging helaas verloren, maar er werd wel goed gespeeld.

Werken met Passie is een jonge, groeiende onderneming met geweldige plannen voor de toekomst en behoort tot de beste personeelsbemiddelaars in de Alblasserwaard. Het team van Werken met Passie heeft jarenlange ervaring op het gebied van personeelsbemiddeling.

Werken met Passie is dé specialist in technische en bouwkundige functies in de regio Alblasserwaard.

Werken met Passie streeft naar duurzaam succes en duurzame relaties door goed te zorgen voor haar medewerkers, uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Opdrachtgevers zien Werken met Passie als een sympathiek en resultaatgericht bedrijf. Snelheid, duidelijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Voor haar uitzendkrachten en medewerkers is Werken met Passie een betrokken, gedreven en betrouwbare werkgever.

Voor vacatures kunt u terecht op www.werkenmetpassie.com Als u vragen heeft kunt u bellen naar ons kantoor: 0184-416746 of een e-mail sturen naar: info@werkenmetpassie.com

Op de foto links Liesbeth van Eck namens Werken met Passie, de trotse E1 van SKC Merwede/Multiplaat en rechts Michel Kraaijeveld namens SKC Merwede/Multiplaat.