• Taste of Scotland

    Michel Kwist

Whiskyproeverij in The Moonshine op vrijdag 15 september a.s.

13-09-2017, 11:30 | Lezersnieuws | Gabrielle Kwist

Met de zomervakantie achter de rug gaan we ons opmaken voor het nieuwe whiskyseizoen met de tweede editie van Taste of Scotland. Deze editie zal in tegenstelling tot vorige editie plaats vinden in Moonshine Central, ook wel bekend als de club, om net wat rustiger te kunnen genieten van het ruim aanwezige Schotse levenswater.

Net als bij de vorige proeverij worden wij ook bij deze editie bijgestaan door Peter van Dijk, eigenaar van slijterij van Dijk in Papendrecht. Ook zullen weer een aantal importeurs aanwezig zijn om ons kennis te laten maken met hun mooie merken en natuurlijk de nodige vragen te beantwoorden. Welke importeurs er bij deze editie aanwezig zullen zijn maken we later bekend maar er zal weer genoeg te genieten zijn.

Om de proeverij weer voor zoveel mogelijk mensen "leuk" te houden werken we ook deze avond met puntenkaarten die voor 25 euro verkrijgbaar zullen zijn. De aanwezige whisky's hebben allen hun eigen waarde zodat iedereen zelf kan bepalen hoe "gek" ze het willen maken. Ook kunnen er gedurende de avond flessen van de geproefde whisky's besteld worden tegen een speciale prijs om op een later tijdstip nog eens van te genieten.

Om zeker te zijn van een kaart is het aan te raden per email aan te melden voor deze proeverij. Dit kan op: info@themoonshine.nl

Aan de deur op de avond zelf zijn er ook kaarten te koop.