• Stichting Dromen zonder beperking

    DZB

Wordt Maatje van DZB zonder enige beperking

14-01-2017, 13:41 | Lezersnieuws | Peter de Borst

Vanaf onze oprichting in april 2014 mogen wij ons gesteund weten door veel lieve mensen. U kunt ons nu op een nieuwe manier helpen. Wij starten met het Maatjesproject!! U kunt maatje van de stichting worden en ons financieel ondersteunen.

Wat is dat dan?

U ondersteunt ons met een maandelijkse financiële bijdrage, dat geeft ons extra armslag om de dromen tot in de puntjes verzorgd te laten verlopen. U zit nergens aan vast, want u bepaalt hoeveel en hoelang u ons steunt.

Waar wordt mijn bijdrage dan aan besteed?

Uw bijdrage gaat naar de droom die in die periode in voorbereiding zit. Met uw steun kunnen wij dan zorgen dat vervoer (bijv. koets of bijzondere auto), activiteit (bijv. concert, helikoptervlucht), eten (bijv. ijsje of bijzonder gerecht), cadeau (bijv. aandenken) en andere zaken top geregeld worden.

U adopteert als het ware een specifieke droom in voorbereiding.

Hoe werkt dat dan?

U geeft uw bank opdracht om een maandelijks bedrag over te maken naar NL16TRIO 0781 4675 43 t.n.v. St. Dromen zonder beperking, onder vermelding van Maatje van DZB en uw emailadres.

Wij zien dan precies wat er binnenkomt in die specifieke maand en koppelen deze aan een droom in voorbereiding. De hoogte van uw bijdrage laten wij natuurlijk helemaal aan u over. Elk bedrag is van harte welkom, of u nu €5,- of €50,- maandelijks wilt doneren, met elkaar maken we mooie dromen mogelijk.

Hoe lang ben ik dan Maatje?

U wordt maatje van de stichting zolang u dat zelf wilt. Kunt of wilt u ons niet meer ondersteunen om wat voor reden dan ook, dan trekt u uw maandelijkse betaalopdracht bij uw bank in.

Of u ons nu steunt voor 4 of 24 maanden, wij zijn met elk maatje blij!

Nog meer bijzonderheden?

Als u Maatje van DZB wordt kunt u een email sturen naar info@dromenzonderbeperking.nl U krijgt dan een paar keer per jaar van ons een speciale 'Maatjes nieuwsbrief', waarin wij u op de hoogte houden van droom-voorbereidingen en uitvoeringen, bestuurszaken en andere wetenswaardigheden.

Verder is het mogelijk om genoemd te worden op onze website www.dromenzonderbeperking.nl onder het kopje Sponsoren en dan Maatjes van DZB. U kunt aangeven in de email of u dit wel of niet wenst.

Aangezien Stichting Dromen zonder beperking de ANBI status heeft, kunt u onder voorwaarden uw giften aftrekken bij uw belastingaangifte. Voor meer info verwijzen wij u naar de website van de belastingdienst.

Heeft vragen?

Stel ze gerust via info@dromenzonderbeperking.nl