• Workshop Stippen in de Hofstee

    Stockfoto

Workshop Stippen in de Hofstee

03-01-2019, 15:11 | Lezersnieuws | Debbie

Waardeburgh organiseert in de Hofstee in Sliedrecht een creatieve workshop Stippen. Stippen is het versieren van keramiek d.m.v. stippen verf. Voor deze workshop is Alinda Baan uitgenodigd om u te leren hoe u porselein, met deze stipstijl techniek, tot een uniek exemplaar kan maken. Het lijkt misschien moeilijk, maar het is heel simpel. Na wat uitleg kunt u zeker met plezier aan de slag. Een echte aanrader dus!

De workshop bestaat uit twee avonden en vindt plaats op dinsdag 15 en 22 januari a.s. in de Hofstee is Elzenhof 17A in Sliedrecht. De avonden beginnen om 19.30 uur en de kosten zijn € 30,00 (incl. materialen). U kunt tot uiterlijk vrijdag 11 januari a.s. reserveren via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 04 56.

Waardeburgh
Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zevenhonderd medewerkers en zeshonderd vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie.
Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze cliënten. Daarnaast hebben wij een team voor professionele thuiszorg en huishoudelijke ondersteuning voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).