• Dienstlijst Rosmolen

    n.v.t.

Zaterdag 3 maart reünie Elektra 1970-1980

17-01-2018, 22:40 | Lezersnieuws | Nathalie Verhoef

Dit jaar bestaat Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht 50 jaar. Om dat te vieren worden 4 reünies gehouden. Allereerst zijn de 70-er jaren aan de beurt.

Heb je de opening van de Rosmolen in 1970 meegemaakt? Of ben je getuige geweest van de roemruchte tijd, waarin de ene na de andere projectleider kwam en weer ging? Mee getimmerd aan de bar, die iedere keer werd verbouwd? Of herinneringen aan de eigen krant, de discotheek, het winkeltje, het biologisch restaurant of het koffiehuis? De naamsverandering van de Rosmolen in Elektra? Of wanneer het jongeren-zelfbestuur werd ingevoerd, dat tot de dag van vandaag nog functioneert?

Wil je graag als vrijwilliger of bezoeker met elkaar oude herinneringen ophalen? Kom dan naar Elektra. Iedereen is van harte welkom. Noteer de datum 3 maart alvast in je agenda. Zaal open: 19.00 uur ; zaal dicht: 2.00 uur.

Aan het programma van die avond wordt momenteel door een groepje vrijwilligers van toen en nu hard gewerkt. Wij zijn nog op zoek naar barkeepers en deejays van weleer. Muziek van die tijd zal gedraaid worden. Oude tijden herleven.

Aanmelden kan simpel via de e-mail. Stuur een berichtje naar Joost Verhoef (j.verhoef8@upcmail.nl). Hij neemt vervolgens contact met je op.