ZWART-WIT KERSTBOMEN: OPROEP MUSEUM

21-11-2018, 11:22 | Lezersnieuws | Daaf

De winterexpositie Mode in Zwart-Wit is een pracht gelegenheid om de jaarlijkse kerstversiering in het Museum De Koperen Knop daarop te laten aansluiten. Daarom roept het museum iedereen op om kerstbomen en ander -materiaal aan te leveren. Dit jaar moet dat dan worden uitgevoerd in de kleuren zwart en/of wit. Dit is dan tegelijkertijd de start van het dertig jarig jubileum van het museum.

 

In 2016 startte De Koperen Knop het experiment om iedereen in de gelegenheid te stellen de kerstversiering te verzorgen. Dat was al direct een groot succes. Vorig jaar was de belangstelling al groter en dit jaar hoopt het museum  nog meer deelnemers te mogen verwelkomen. Iedereen is vrij in de uitvoering en vormgeving, maar er is één belangrijke voorwaarde: de kleur mag niet afwijken van zwart-wit. Beide kleuren mogen, maar ook een van de twee.

 

Ideeën en toezeggingen voor deelname aan dit project  zijn welkom per telefoon 0184-611366 of per email koperenknop@koperenknop.nl. Dan krijgt u een informatieve flyer toegestuurd, waarin staat welk voortraject er van toepassing is en hoe alles verder in zijn werk gaat. Het belangrijkste daarvan is dat het museum vooraf wil weten hoe uw bijzondere creatie er uit komt te zien. En u moet er rekening mee houden dat de kerstbomen en andere versiering op donderdag 6 december 2018 moet worden aangebracht of geplaatst en dat dit geëxposeerd blijft tot en met half januari 2019. Ook als u meer informatie wilt hebben kunt u mailen.

 

U vindt het museum op het adres Binnendams 6, 3373 AD  Hardinxveld-Giessendam. De reguliere openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u de website raadplegen: www.koperenknop.nl. Het museum beschikt ook over een authentiek ingericht voorhuis, bijgebouwen, een museumcafé en een grote museumtuin.