Sport nieuws

Advertorial
SLIEDRECHT / H'VELD-G'DAM Trinette den Hamer uit Hardinxveld-Giessendam maakt voornamelijk werk in opdracht. Ze maakt treffende pastels van huisdieren,...
SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft voor de eerste ronde van de Toto KNVB Beker Blauw Geel '38 uit Veghel geloot. De Sliedrechters spelen op 17 augustus uit bij de zondag derde divisieclub
SLIEDRECHT Tijdens de algemene ledenvergadering op 2 juli zijn leden met een aaneengesloten lidmaatschap van 25, 40 en 50 jaar in het zonnetje gezet. Bij elkaar opgeteld ging het om 410 jaar aan lidmaatschap.
Advertorial
Dordrecht heeft iets nieuws: World of Hearing. Het is de hoorwinkel van de toekomst waar expertise en beleving centraal staan.
SLIEDRECHT In een warm Göteborg is Yorick de Groot, samen met Matthew Immers, Europees Kampioen onder de 20 jaar geworden. In de finale werd Duitsland verpletterd met 2-0.
SLIEDRECHT De oefenwedstrijd op donderdag 27 juni van Heren 1 van Sliedrecht Sport tegen mede-eredivisionist SSS uit Barneveld gaat niet door. De tegenstander heeft zich afgemeld.
Advertorial
SLIEDRECHT Bosch Car Service AVS is gevestigd aan de Baanhoek 152 en houdt zich bezig met onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel van personen- en...
SLIEDRECHT Lotte van Drunen van het Beursfoon KTM team heeft de vijfde voorronde van het Europees Kampioenschap 65cc in Arnhem weten te winnen. In de eerste manche kwam Lotte net tekort om de manche te kunnen winnen en werd tweede. In de tweede manche weerstond ze de druk en kwam als winnaar over de finish waarmee ze de dagzege pakte.
SLIEDRECHT In een spannende degradatiestrijd is Merwede/Multiplaat helaas het kind van de rekening geworden. Na het uit-verlies tegen GKV/Enomics (22-18) is rechtstreekse degradatie een feit.