Evenementen

SLIEDRECHT De avond voor de Sunday Session verandert The Moonshine wederom in een waar rockpaleis met de Vlaardingse formatie: Fishbank.
SLIEDRECHT Vanaf vrijdag 20 september is in de Sliedrechtse bibliotheek een tentoonstelling ten zien van de historie van de Christelijke Oratoriumvereniging Soli Deo Gloria.
Advertorial
H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is...
H'VELD-G'DAM / SLIEDRECHT In samenwerking met SIMAV worden tijdens de zevende editie van de Fietsmolentocht, op zaterdag 28 september, de deuren van een drietal molens geopend voor de rijders van de tocht die zo precies mogelijk de route van de schaatsmolentocht volgt. De route is daardoor iets aangepast.
SLIEDRECHT Komende week wordt er weer een buitenspeeldag gehouden. Het is dan de vierde mini-buitenspeeldag die Samen voor Sliedrecht deze zomer houdt. Er wordt dinsdag 13 augustus gespeeld bij Boslaan/Middenveer vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur. Er zijn spelletjes, waterpret, drinken en wat lekkers erbij.
Advertorial
SLIEDRECHT Het oude, karakteristieke pand aan de Kerkbuurt is sinds 2 juli ingeruild voor een nieuwer en moderner pand aan 'de stoep'. Kom Aan Tafel!...
Advertorial
Leer het bedrijf kennen