Lokaal

SLIEDRECHT Het team 'Crea, actief tegen kanker' van het Inspire2LiveChoir is de komende periode op diverse locaties in de regio om o.a. zelfgemaakte spullen te verkopen. De opbrengst van deze verkoop gaat naar Support Casper, de stichting Overleven met alvleesklierkanker.
SLIEDRECHT Home-Start, een initiatief van Humanitas, zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om gezinnen met jonge kinderen te begeleiden en te ondersteunen.
Advertorial
H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is...
SLIEDRECHT Vanaf 5 november organiseert Nationaal Park De Biesbosch een speciale cursus van zes dagdelen voor vrijwilligers die als schoolgids excursies willen begeleiden vanuit Dordrecht en Werkendam.
SLIEDRECHT Wil je aquasporten maar weet je niet welke je moet kiezen? Ga dan dinsdagavond 29 oktober naar de Lockhorst en doe mee met doelgroepenavond.
Advertorial
SLIEDRECHT Floris Frenzen, eigenaar van Sjeun Optiek op de Kerkbuurt, hoopt zaterdag 15 december vijftig jaar te worden. Reden voor een feestje, dat hij...
SLIEDRECHT  Wethouder Ton Spek heeft op dinsdag 22 oktober het echtpaar Pieter den Braber en Anna Den Braber-Muilwijk gefeliciteerd met hun 50-jarig huwelijksjubileum.
SLIEDRECHT Op het burgemeester Winklerplein in Sliedrecht werd zaterdag van 15.00 tot 23.00 uur weer een grandioos feest gebouwd: het Oktoberfest. Er kwam veel publiek op af. Samen genoot iedereen van onder andere de muziek en biertjes. Het was, dankzij alle mooie outfits en gezelligheid, wederom een editie voor in de boeken.
Advertorial
Leer het bedrijf kennen
SLIEDRECHT Zaterdagavond 19 oktober vond op de Sperwerstraat en de Lijsterweg een schietincident plaats. Hierbij raakten twee mannen gewond, die ook zijn aangehouden als verdachten. De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar dit schietincident.
SLIEDRECHT Het college van burgemeester en wethouders ziet grote financiële uitdagingen op zich afkomen. Net als bij andere gemeenten in Nederland heeft Sliedrecht te maken met stijgende uitgaven in het sociaal domein en de gevolgen van het afschaffen van de precariobelasting. Daarom zijn maatregelen noodzakelijk om de begroting sluitend te...
PAPENDRECHT Ontdek hoe mooi het heelal is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement, georganiseerd door Natuur- en Milieufederaties. Dit jaar is de Nacht van de Nacht op zaterdag 26 oktober.