Lokaal nieuws

SLIEDRECHT Het team 'Crea, actief tegen kanker' van het Inspire2LiveChoir is de komende periode op diverse locaties in de regio om o.a. zelfgemaakte spullen te verkopen. De opbrengst van deze verkoop gaat naar Support Casper, de stichting Overleven met alvleesklierkanker.
SLIEDRECHT Home-Start, een initiatief van Humanitas, zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om gezinnen met jonge kinderen te begeleiden en te ondersteunen.
Advertorial
H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is...
SLIEDRECHT Over de hele wereld wordt er druk vergaderd en gesoebat door 'volwassenen' over klimaat verandering. In dagenlange vergaderingen wordt besproken wat er nou eigenlijk aan de hand is maar vooral ook wie het op moet lossen en wie dat mag betalen. Heel, heel langzaam komt er beweging en worden er plannen gemaakt.
SLIEDRECHT Vanaf 5 november organiseert Nationaal Park De Biesbosch een speciale cursus van zes dagdelen voor vrijwilligers die als schoolgids excursies willen begeleiden vanuit Dordrecht en Werkendam.
Advertorial
SLIEDRECHT Floris Frenzen, eigenaar van Sjeun Optiek op de Kerkbuurt, hoopt zaterdag 15 december vijftig jaar te worden. Reden voor een feestje, dat hij...
SLIEDRECHT Wil je aquasporten maar weet je niet welke je moet kiezen? Ga dan dinsdagavond 29 oktober naar de Lockhorst en doe mee met doelgroepenavond.
SLIEDRECHT  Wethouder Ton Spek heeft op dinsdag 22 oktober het echtpaar Pieter den Braber en Anna Den Braber-Muilwijk gefeliciteerd met hun 50-jarig huwelijksjubileum.
Advertorial
Leer het bedrijf kennen
SLIEDRECHT Op het burgemeester Winklerplein in Sliedrecht werd zaterdag van 15.00 tot 23.00 uur weer een grandioos feest gebouwd: het Oktoberfest. Er kwam veel publiek op af. Samen genoot iedereen van onder andere de muziek en biertjes. Het was, dankzij alle mooie outfits en gezelligheid, wederom een editie voor in de boeken.
SLIEDRECHT Zaterdagavond 19 oktober vond op de Sperwerstraat en de Lijsterweg een schietincident plaats. Hierbij raakten twee mannen gewond, die ook zijn aangehouden als verdachten. De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar dit schietincident.
SLIEDRECHT Het college van burgemeester en wethouders ziet grote financiële uitdagingen op zich afkomen. Net als bij andere gemeenten in Nederland heeft Sliedrecht te maken met stijgende uitgaven in het sociaal domein en de gevolgen van het afschaffen van de precariobelasting. Daarom zijn maatregelen noodzakelijk om de begroting sluitend te...