Mensen

SLIEDRECHT Maar liefst 80 cliënten, partners en mantelzorgers van Rivas genoten zaterdag 28 september van een heerlijke high tea in Waerthove. Rivas had dit voor hen georganiseerd vanwege de Week van de Eenzaamheid.
SLIEDRECHT Burgemeester Van Hemmen bracht donderdag een bezoek aan echtpaar Blijleven-Reijm ter gelegenheid van hun 60-jarig huwelijksjubileum.
Advertorial
H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is...
SLIEDRECHT Stichting Waardeburgh organiseert op woensdag 4 september van 18.30 tot 21.00 uur een Stoelendansdiner. Iedere zelfstandig thuiswonende senior die wel eens lekker uit eten wil en nieuwe mensen wil ontmoeten is welkom. Het diner wordt verzorgd in Zorgcentrum Parkzicht in restaurant 'de Zalmschouw'.
SLIEDRECHT Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto's te maken. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd?
Advertorial
SLIEDRECHT Floris Frenzen, eigenaar van Sjeun Optiek op de Kerkbuurt, hoopt zaterdag 15 december vijftig jaar te worden. Reden voor een feestje, dat hij...
Advertorial
Leer het bedrijf kennen