Overig

SLIEDRECHT Hoogwater op de grote rivieren is niet denkbeeldig. Deze winter is het 25 jaar geleden dat het rivierwater zo hoog tegen de dijken stond dat mensen huis en haard moesten verlaten. Sindsdien is er veel veranderd. Wat blijft, is de dijkbewaking. Op 14 december oefenen zo'n 300 vrijwilligers en medewerkers van Waterschap Rivierenland...
Gereformeerde kerk geeft acteurs in spé een kans
Advertorial
H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is...
SLIEDRECHT Loco-burgemeester Ton Spek bracht woensdag 27 november een bezoek aan mevrouw Verdam-Boer om haar te feliciteren met haar 100ste verjaardag.
DORDRECHT / GORINCHEM Regio Drechtsteden-Gorinchem en de provincie Zuid-Holland hebben gezamenlijk op 27 november om 12.00 uur de Regio Deal bij het Rijk ingediend. Begin 2020 wordt bekend of het gebied kan rekenen op een investering van 155 miljoen euro ter bevordering van de brede welvaart.
Advertorial
SLIEDRECHT Floris Frenzen, eigenaar van Sjeun Optiek op de Kerkbuurt, hoopt zaterdag 15 december vijftig jaar te worden. Reden voor een feestje, dat hij...
VELUWE Ook zo’n liefhebber van de Veluwe en van de winter? De auteur van Winter op de Veluwe, Jeanne Dijkstra, neemt de lezer mee op een ontdekkingstocht over de Veluwe, die vooral in de winter zoveel moois te bieden heeft. De natuur is overweldigend en de sagen en legenden van vroeger lijken juist in dit jaargetijde weer meer tot leven te komen.
SLIEDRECHT In Amsterdam vond zaterdag 23 november de eerste plaatsingswedstrijd van het seizoen plaats voor de turnsters die uitkomen in de 4de divisie. Er deden 4 turnsters van Synergos aan mee.
Advertorial
Leer het bedrijf kennen
SLIEDRECHT Dinsdag trad de nieuwe Algemene Plaatselijke Verordening, kortweg APV, in werking. Periodiek wordt de APV aangepast om actueel en effectief te blijven. De grootste verandering in de APV: er zijn meer mogelijkheden om ondermijning aan te pakken.
Ravensburger heeft naast heel veel legpuzzels met de mooiste afbeeldingen in allerlei formaten ook 3D Puzzels van bekende gebouwen zoals de toren van Pisa, de Eiffeltoren en de Big Ben. Leuk om te maken én leuk als vakantieherinnering! Een aantal van de 3D Puzzels is zelfs voorzien van verlichting.
SLIEDRECHT Woensdagmorgen 6 november waren diverse Sliedrechtse basisscholen gesloten vanwege de lerarenstaking. Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht bood een alternatief; kinderen van 6 tot en met 12 jaar waren welkom voor een sportinstuif in Sporthal de Stoep. Er werd geklauterd, gevoetbald, geturnd en nog veel meer. Ook het NOS Jeugdjournaal...