Overig

SLIEDRECHT Het team 'Crea, actief tegen kanker' van het Inspire2LiveChoir is de komende periode op diverse locaties in de regio om o.a. zelfgemaakte spullen te verkopen. De opbrengst van deze verkoop gaat naar Support Casper, de stichting Overleven met alvleesklierkanker.
SLIEDRECHT Home-Start, een initiatief van Humanitas, zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om gezinnen met jonge kinderen te begeleiden en te ondersteunen.
Advertorial
H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is...
SLIEDRECHT Vanaf 5 november organiseert Nationaal Park De Biesbosch een speciale cursus van zes dagdelen voor vrijwilligers die als schoolgids excursies willen begeleiden vanuit Dordrecht en Werkendam.
SLIEDRECHT Op het burgemeester Winklerplein in Sliedrecht werd zaterdag van 15.00 tot 23.00 uur weer een grandioos feest gebouwd: het Oktoberfest. Er kwam veel publiek op af. Samen genoot iedereen van onder andere de muziek en biertjes. Het was, dankzij alle mooie outfits en gezelligheid, wederom een editie voor in de boeken.
Advertorial
SLIEDRECHT Floris Frenzen, eigenaar van Sjeun Optiek op de Kerkbuurt, hoopt zaterdag 15 december vijftig jaar te worden. Reden voor een feestje, dat hij...
SLIEDRECHT Zaterdagavond 19 oktober vond op de Sperwerstraat en de Lijsterweg een schietincident plaats. Hierbij raakten twee mannen gewond, die ook zijn aangehouden als verdachten. De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar dit schietincident.
SLIEDRECHT Het Burgemeester Winklerplein waant zich zaterdag in een Oostenrijkse verkleedpartij, in het jongerencentrum gaat het die avond om blues en in The Moonshine draait het om lekker fout, lekker stout... het is weer Guilty Pleasures Saturday.
Advertorial
Leer het bedrijf kennen
SLIEDRECHT Afgelopen weekeinde was het feest in de Zuiderstraat in Sliedrecht. Er was van alles te doen, onder andere een barbecue voor 's avonds, een springkussen en knutsel / eierkoekversieren voor de kinderen.
H'VELD-G'DAM De jaarlijkse brandpreventieweken zijn weer begonnen. Dit jaar staat in het teken van het veilig opladen van elektrische apparaten. Juist jongeren maken veel gebruik van oplaadbare apparaten, daarom richt de brandweer zich met de landelijke campagne vooral op deze doelgroep met het thema: Brandweer zoekt speurneuzen. Voor de...