Sport

SLIEDRECHT Na de moeizame winst van heren 1 van Sliedrecht Sport tegen nummer laatst Zaanstad en de kansloze bekernederlaag, werd zaterdavond weer eens een ouderwets lekkere 3-0 gescoord.
SLIEDRECHT Zaterdag heeft VV Sliedrecht in een oefenwedstrijd SV Poortugaal verslagen met 0-3. SV Poortugaal staat eerste in de eerste klasse B dus dat maakte de overwinning voor Sliedrecht (tweede in de eerste klasse C) extra knap. 
Advertorial
H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is...
SLIEDRECHT De volleybaldames van Sliedrecht Sport zijn weer goed het nieuwe jaar begonnen. In De Basis moest zaterdag Alterno aan de de blauw-witte dadendrang geloven: 3-0. 
[SLIEDRECHT In wat op papier de meest spannende wedstrijd van de competitie zou moeten zijn, hebben de dames van Sliedrecht Sport met overmacht aan het langste eind getrokken: 0-3 uit en tegen de nummer 2, Eurosped.
Advertorial
SLIEDRECHT Floris Frenzen, eigenaar van Sjeun Optiek op de Kerkbuurt, hoopt zaterdag 15 december vijftig jaar te worden. Reden voor een feestje, dat hij...
SLIEDRECHT Heren 1 heeft met dikke cijfers verloren van Dynamo. In voorgaande jaren bereikten de mannen steeds de halve finale, waardoor er nu hoop was om toch een keer de finale te halen, maar helaas... het Waterloo is gevonden in de kwartfinale.
SLIEDRECHT Zaterdag was het de dag van de waarheid voor de C- en D-selecties in de voorronden van het NOJK. Goed nieuws: drie van de vier wonnen hun poules.
Advertorial
Leer het bedrijf kennen
SLIEDRECHT Op het Nederlands Kampioenschap Indoor Beachvolleybal in Almere is H1-speler Yorick de Groot met Matthew Immers zondag gedeeld derde geworden. In de halve finale werd helaas verloren van het duo Steven van de Velde en Christiaan Varenhorst.
SLIEDRECHT De openingswedstrijd van het tweede decennium van deze eeuw zag toe op de ontvangst van de speelsters van het TalentenTeam in De Basis. Van het team van Avital Selinger lieten de Sliedrechters weinig heel: 3-0.
GORINCHEM Na twee weken topzaalvoetbal stonden de halve finales op het programma in de Proxys Cup. Uiteindelijk gaan twee Gorinchemse ploegen het uitvechten in de finale. VV Sliedrecht werd uitgeschakeld door Unitas.