Sport nieuws

SLIEDRECHT Een dubbeltje op z'n kant is wat te zwaar aangezet, maar het had in Groningen ook zo maar 3-2 of 2-3 kunnen worden. Het bleef bij 3-1 voor de heren van Sliedrecht Sport.
SLIEDRECHT De dames van Sliedrecht Sport hebben thuis een vrij gemakkelijke cleane 3-0 overwinning geboekt tegen de nummer 4 Set Up'65. De setstanden waren 25-17, 25-21 en 25-14.
Advertorial
H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is...
SLIEDRECHT VV Sliedrecht is er zaterdag niet in geslaagd te winnen van WNC. In Waardenburg bleef het 0-0. Sliedrecht blijft ondanks het gelijkspel de derde plaats bezetten omdat concurrent LRC tegen Heerjansdam eveneens gelijkspeelde. Sliedrecht staat nu wel 7 punten achter op koploper Kloetinge dat met 5-0 won van GRC.
SLIEDRECHT Nadat het CMV5.1 vorige week al lukte, heeft zaterdag CMV5.5 hetzelfde kunstje geflikt. Dankzij een strakke 4-0 overwinning kan het team van Noa Visser, Milou van Dijk, Marrit van Wijgerden, Isa van de Starre, Janniek Schouten, trainer-coaches Namalee Donker en Kevin van Genderen en coach Ron van de Starre niet meer ingehaald worden...
Advertorial
SLIEDRECHT Floris Frenzen, eigenaar van Sjeun Optiek op de Kerkbuurt, hoopt zaterdag 15 december vijftig jaar te worden. Reden voor een feestje, dat hij...
SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft zaterdag met 3-3 gelijkgespeeld tegen Montfoort SV'19. Pas in de laatste minuut van de wedstrijd wisten de baggerdorpers langszij te komen.
Advertorial
Leer het bedrijf kennen
SLIEDRECHT Sliedrecht Sport heeft zaterdag het eerste kampioensteam van dit speelseizoen mogen begroeten. CMV5.1 heeft op wel erg afgetekende wijze de titel binnen gesleept. Met nog vier wedstrijdronden te spelen zijn ze al niet meer in te halen voor de concurrentie.
SLIEDRECHT Zaterdagavond wisten de Sliedrechtse dames als eerste ploeg een plekje in de kwartfinale van de Nationale Beker te bemachtigen.
SLIEDRECHT Na een zeer gemakkelijke middag heeft VV Sliedrecht zaterdag met maar liefst 1-9 gewonnen van Oranje Wit. De bezoekers uit Sliedrecht hadden al vanaf het begin alle macht in handen en de thuisploeg speelde een figurantenrol.