Sport nieuws

VEGHEL Het bekertoernooi zit er voor Sliedrecht op. In Veghel werd zaterdag 17 augustus in de eerste voorronde van het TOTO KNVB bekertoernooi met 2-1 verloren van derde divisionist Blauw-Geel '38/Jumbo. Sliedrecht wist na een 0-1 voorsprong nog lang mee te strijden, maar moest in de slotfase toch de meerdere erkennen in de thuisploeg.
Advertorial
SLIEDRECHT / H'VELD-G'DAM Trinette den Hamer uit Hardinxveld-Giessendam maakt voornamelijk werk in opdracht. Ze maakt treffende pastels van huisdieren,...
SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft voor de eerste ronde van de Toto KNVB Beker Blauw Geel '38 uit Veghel geloot. De Sliedrechters spelen op 17 augustus uit bij de zondag derde divisieclub
Advertorial
Dordrecht heeft iets nieuws: World of Hearing. Het is de hoorwinkel van de toekomst waar expertise en beleving centraal staan.
SLIEDRECHT Tijdens de algemene ledenvergadering op 2 juli zijn leden met een aaneengesloten lidmaatschap van 25, 40 en 50 jaar in het zonnetje gezet. Bij elkaar opgeteld ging het om 410 jaar aan lidmaatschap.
SLIEDRECHT In een warm Göteborg is Yorick de Groot, samen met Matthew Immers, Europees Kampioen onder de 20 jaar geworden. In de finale werd Duitsland verpletterd met 2-0.
Advertorial
SLIEDRECHT Bosch Car Service AVS is gevestigd aan de Baanhoek 152 en houdt zich bezig met onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel van personen- en...
SLIEDRECHT De oefenwedstrijd op donderdag 27 juni van Heren 1 van Sliedrecht Sport tegen mede-eredivisionist SSS uit Barneveld gaat niet door. De tegenstander heeft zich afgemeld.
SLIEDRECHT Lotte van Drunen van het Beursfoon KTM team heeft de vijfde voorronde van het Europees Kampioenschap 65cc in Arnhem weten te winnen. In de eerste manche kwam Lotte net tekort om de manche te kunnen winnen en werd tweede. In de tweede manche weerstond ze de druk en kwam als winnaar over de finish waarmee ze de dagzege pakte.