Sport nieuws

SLIEDRECHT Voor de derde keer op rij hebben de dames van Sliedrecht de nationale beker weten te veroveren. Het is de vijfde beker in totaal. Sliedrecht won in de Maaspoort in Den Bosch met 3-0 van Laudame Financials VCN, dat uitkomt in de Topdivisie. Laudame Financials VCN – Sliedrecht Sport 0-3 (14-25, 31-33, 14-25).
SLIEDRECHT Zaterdag 15 februari moest Sliedrecht weer een nederlaag incasseren. Ditmaal werd tegen SVL (6e plaats) in Langbroek een pijnlijk verlies van 4-1 opgelopen. Sliedrecht kon geen moment imponeren en verloor in de laatste vier competitiewedstrijden inmiddels 11 punten, precies de achterstand op de ranglijst op koploper Kloetinge.
Advertorial
H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is...
SLIEDRECHT Altijd al in ploegverband willen fietsen? Vanaf dit voorjaar is dit mogelijk bij trimclub ABC. Elke zaterdagmorgen worden er toertochten gereden, startend vanuit het clubgebouw. Wie interesse heeft kan langskomen op de voorlichtingsavond op woensdag 19 februari om 19.00 uur. Er zijn dan ook demonstraties voor de indoor fietstraining...
SLIEDRECHT Sliedrecht Sport scoort wederom goed op de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. Zowel de selecties van Meisjes A, B en C, als Jongens A en B zijn door naar de finaleronden, die op 11 april gespeeld zullen worden.
Advertorial
SLIEDRECHT Floris Frenzen, eigenaar van Sjeun Optiek op de Kerkbuurt, hoopt zaterdag 15 december vijftig jaar te worden. Reden voor een feestje, dat hij...
SLIEDRECHT De avondvierdaagse van Sliedrecht vindt dit jaar plaats van dinsdag 9 juni tot en met vrijdag 12 juni. Dat meldt de organisatie op haar Facebook-pagina. Binnenkort is er meer informatie te vinden via die pagina. 
SLIEDRECHT De training en coaching van Heren 1 Sliedrecht Sport ligt volgend seizoen wederom in handen van trainer-coach Paul van der Ven en assistent Marnix Elbers. Beiden gaan daarmee hun vijfde jaar in bij de blauw-witte Eredivisieploeg.
Advertorial
Leer het bedrijf kennen
SLIEDRECHT Weer moest Sliedrecht vlak voor tijd buigen voor een tegenstander uit de onderste regionen van de ranglijst. Dit keer was het als twaalfde geplaatste Heerjansdam dat in de voorlaatste minuut de winst pakte met een onverwachte goal (0-1).
SLIEDRECHT Het eerste herenteam van Sliedrecht Sport heeft zaterdagavond niet weten te winnen van Lycurgus uit Groningen. De Groningers wonnen met 2-3 van de Sliedrechtse heren. Lycurgus won de eerste twee sets met respectievelijk 18-25 en 20-25. Vervolgens won Sliedrecht daarna twee set (25-19 en 25-20). In de beslissende vijfde set was...
SLIEDRECHT De teleurstelling was groot bij de technische staf van het eerste elftal van de v.v. Sliedrecht na afloop van de verloren wedstrijd tegen Papendrecht. Sliedrecht (3e plaats) verloor op eigen terrein van Papendrecht (12e plaats) met 0-1 en kan daardoor een kans op de 2e periodetitel ook wel vergeten.