Verkiezingen

SLIEDRECHT Ondernemersvereniging Winklerplein (OVW) heeft grote zorgen over het verloop van de herontwikkeling van het Burgemeester Winklerplein. Het vertrouwen is weg, schrijft de vereniging in een brief aan het college en de gemeenteraad.
SLIEDRECHT Voor politieke junkies gaf het verkiezingsdebat zaterdag weinig nieuwe inzichten. Wel zette het de standpunten en karakter van de zeven partijen nog eens goed op een rij. Lokaal, christelijk, sociaal en liberaal. Er valt echt wat te kiezen.
Advertorial
H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is...
SLIEDRECHT Carla Dik, Tweede Kamerlid voor de  ChristenUnie, komt zaterdag 17 maart op werkbezoek in  Sliedrecht.
SLIEDRECHT Stemmen is een serieuze zaak, er hangt veel van af. Politici proberen zich in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen zo goed mogelijk te presenteren en voor de burger is het zaak een afgewogen keuze te maken. Tijd voor wat ontspanning. Doe mee met dit spelletje memory van Het Kompas Sliedrecht en test je kennis. Los jij het spel op in de minste...
Advertorial
SLIEDRECHT Floris Frenzen, eigenaar van Sjeun Optiek op de Kerkbuurt, hoopt zaterdag 15 december vijftig jaar te worden. Reden voor een feestje, dat hij...
SLIEDRECHT Als de minister het goed vindt, blijft Bram van Hemmen nog vijf jaar burgemeester van Sliedrecht, het dorp dat hem doet denken aan het Rotterdam-Zuid van zijn jeugd. Een gesprek over vijf bewogen jaren, het burgemeesterschap, experimenteren en de aankomende verkiezingen.
SLIEDRECHT We mogen dan wel stemmen op 21 maart, maar wat weet u eigenlijk van uw gemeente? Daarom houdt Het Kompas Sliedrecht deze verkiezingsquiz. Doe mee aan deze quiz, test uw kennis en daag uw vrienden uit.
Advertorial
Leer het bedrijf kennen
SLIEDRECHT Over vijftien dagen mogen we stemmen bij de verkiezingen voor de gemeenteraad. Het Kompas Sliedrecht houdt in aanloop naar de verkiezingen drie keer een peiling. Twee weken terug was de eerste, vandaag de tweede.
SLIEDRECHT De verkiezingen voor de gemeenteraad vinden 21 maart plaats. Tot die tijd besteedt het Kompas Sliedrecht elke week aandacht aan een thema. Na 'duurzaamheid & milieu', 'veiligheid', 'wonen' en 'zorg' is dat deze week 'uit & cultuur'.
SLIEDRECHT De verkiezingen voor de gemeenteraad vinden 21 maart plaats. Tot die tijd behandelt Het Kompas Sliedrecht elke week een thema. Na 'duurzaamheid/milieu', 'veiligheid', 'wonen' is dat deze week 'zorg'.