Voetbal

SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft zaterdag met 3-3 gelijkgespeeld tegen Montfoort SV'19. Pas in de laatste minuut van de wedstrijd wisten de baggerdorpers langszij te komen.
SLIEDRECHT Na een zeer gemakkelijke middag heeft VV Sliedrecht zaterdag met maar liefst 1-9 gewonnen van Oranje Wit. De bezoekers uit Sliedrecht hadden al vanaf het begin alle macht in handen en de thuisploeg speelde een figurantenrol.
Advertorial
H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is...
SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft de laatste 64 in de beker bereikt. Het werd zaterdag 16 november maar liefst 6-0 voor de baggerdorpers tegen EBOH uit Dordrecht. Een hoofdrol was weggelegd voor Quincy Bartens, die maar liefst 4 keer raak wist te prikken voor de thuisploeg.
SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft zaterdag thuis met 3-3 gelijkgespeeld tegen SVL. Pas in de slotfase van de wedstrijd wisten de bezoekers langszij te komen.
Advertorial
SLIEDRECHT Floris Frenzen, eigenaar van Sjeun Optiek op de Kerkbuurt, hoopt zaterdag 15 december vijftig jaar te worden. Reden voor een feestje, dat hij...
SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft zaterdag met 5-0 gewonnen van GRC'14. In de tweede helft vielen alle doelpunten.
SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft zaterdag met 1-3 gewonnen van VV Papendrecht. Nadat de bezoekers op voorsprong kwamen, gaven ze deze niet meer uit handen.
Advertorial
Leer het bedrijf kennen
SLIEDRECHT Zaterdag heeft VV Sliedrecht met 1-0 gewonnen van VV Almkerk. Het was een moeizame zege want het beslissende doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. 
SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft zaterdag met 2-3 gewonnen van vv Heerjansdam. De bezoekers wisten hun voorsprong in een spannende slotfase te behouden.
ZALTBOMMEL Op sportpark De Watertoren in Zaltbommel speelde het vlaggenschip van vv Sliedrecht zaterdagmiddag tegen Nivo Sparta. Al in de achtste minuut pakten de Sliedrechters de leiding met een goal van Dennis Verhoef. Via 1-1 (penalty), krijgt ook de uitploeg een penalty, die wordt benut door Marciano Simonis. Lucianio van Harlingen (1-3),...