Volleybal

SLIEDRECHT Sliedrecht Sport Heren 1-speler Yorick de Groot gaat zich volledig toeleggen op beachvolleybal. Dat betekent dat er een einde komt aan zijn periode bij Heren 1.
SLIEDRECHT De captain, spelverdeler en libero van het succesvolle hoogste damesteam van Sliedrecht Sport zijn komend seizoen ongewijzigd. Carlijn Ghijssen-Jans, Emma Rekar en Ana Rekar vormen ook in 2020-2021 de as van het blauw-witte team.
Advertorial
H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is...
SLIEDRECHT De Nevobo maakt vandaag bekend dat alle lopende volleybalcompetities, inclusief de Eredivisie, per direct worden gestopt. Dat betekent dat Sliedrecht Sport dit seizoen niet meer in actie hoeft te komen.
SLIEDRECHT Met ingang van komend seizoen (2020-2021) is Elroy Bezemer aangesteld als trainer-coach van Dames 2 van Sliedrecht Sport. Elroy maakt sinds dit seizoen, onder andere als trainer-coach van Dames 3, onderdeel uit van het trainerscorps van Sliedrecht om de jeugdopleiding in brede zin verder te versterken en de doorstroming van talenten...
Advertorial
SLIEDRECHT Floris Frenzen, eigenaar van Sjeun Optiek op de Kerkbuurt, hoopt zaterdag 15 december vijftig jaar te worden. Reden voor een feestje, dat hij...
SLIEDRECHT Het blijft toch altijd lastig... winnen in en tegen Sneek. Zaterdagavond was daar een bewijs van, ondanks de comfortabele 1-3 overwinning.
SLIEDRECHT Met hooggespannen verwachtingen werd zaterdagavond aan de wedstrijd tegen Lycurgus begonnen. Helaas werd het geen moment spannend: 0-3.
Advertorial
Leer het bedrijf kennen
SLIEDRECHT Pakten zowel Heren 1 als Dames 1 een nederlaag afgelopen weekend, in de midweekse ronde werd er weer twee keer winst geboekt. En ook nog met de volle buit van zes punten.