Volleybal

SLIEDRECHT Dinsdagavond 19 november staat Shoeby Sliedrecht op de Kerkbuurt in het teken van fashion, korting en volleybal. Van 18.30 tot 21.00 uur houdt Sliedrecht Sport-businessclublid Shoeby een exclusief avondje shoppen, met VIP-ontvangst én met 20 procent korting op de dames-, heren- en kidscollectie.
SLIEDRECHT Door een 1-3 verlies tegen de dames van Eurosped en de 3-2 winst van de heren tegen Zevenhuizen, zijn beide teams tegen het eerste puntenverlies van het seizoen aan gelopen. Bij de mannen was het minimaal. Dankzij het verlies van Lycurgus bekleden ze nu ongedeelde bovenste plaats. Bij de blauw-witte dames was de tik wat forser en...
Advertorial
H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is...
SLIEDRECHT Vanaf dinsdag 29 oktober zijn de kaarten voor de Europa Cup-wedstrijd van Dames 1 van Sliedrecht Sport weer verkrijgbaar. De entreebewijzen voor de thuiswedstrijd op 4 december tegen het Duitse Schwerin zijn verkrijgbaar op volleybal.nl/tickets.
SLIEDRECHT Zaterdag staat dan eindelijk de eerste thuiswedstrijd van Dames 1 Sliedrecht Sport in de Eredivisie 2019-2020 op het programma. Op bezoek komt FAST Flamingo's/Activia uit Limburg. Het team, bijgenaamd 'de roze vogols', strijkt om 19.30 uur neer in De Basis.
Advertorial
SLIEDRECHT Floris Frenzen, eigenaar van Sjeun Optiek op de Kerkbuurt, hoopt zaterdag 15 december vijftig jaar te worden. Reden voor een feestje, dat hij...
SLIEDRECHTIn een dichtbevolkte De Basis heeft Dames 1 voor de derde keer op rij beslag weten te leggen op de Supercup. Met 3-0 werd Apollo 8 verslagen. Voor de vierde keer valt de Supercup aan Sliedrecht toe.
SLIEDRECHT Ook het komende seizoen is Koninklijke BDUmedia als mediapartner verbonden aan volleybalvereniging Sliedrecht Sport. Door de samenwerking, die inmiddels al meer dan zeven jaar loopt, is Het Kompas Sliedrecht lid van de Business Club van de Eredivisieclub en presenteert zij regelmatig volleybalnieuws op een speciale Sliedrecht Sport...
Advertorial
Leer het bedrijf kennen
SLIEDRECHT Op 14 september startte de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Net als zo'n 5.300 andere verenigingen gaan ook de leden van Sliedrecht Sport op pad om via lotenverkoop hun club een financiële stimulans te geven. De opbrengst wordt geïnvesteerd in een fraai terras bij De Basis Beach.
SLIEDRECHT Het is weer zo ver. De aanmelding voor het traditionele Bedrijventoernooi van Sliedrecht Sport is geopend. Op 15 of 17 oktober kan meegedaan worden met een groep leuke collega's of anderszins gelijkgestemden. Sportiviteit en gezelligheid gaan hand in hand in sporthal De Basis; alsmede een goed gevulde maag.
SLIEDRECHT Bij de Sliedrechtse volleybalclub worden ook in het nieuwe volleybalseizoen weer trainingen georganiseerd voor mensen met een verstandelijke en/of geestelijke beperking: Uniek Volley. Volleybal moet mogelijk zijn voor iedereen. Vanaf zaterdag 21 september is het dus weer onbeperkt volleyballen in sporthal De Basis.