Zakelijk

Tweedehands kledingwinkel Marie Olief is 2,5 jaar neergestreken op de Kerkbuurt en inmiddels niet meer weg te denken. Heel veel mensen van binnen en buiten het dorp hebben de weg naar de zaak gevonden.
SLIEDRECHT Met een goede mondhygiëne blijven tanden, kiezen en tandvlees gezond en worden ontstoken tandvlees en gaatjes voorkomen. Het gaat mis als de slechte bacteriën de overhand nemen. Bloedend, rood of gezwollen tandvlees duidt meestal op ontstoken tandvlees. Het doet zelden pijn, maar het tandvlees kan bij aanraking gevoelig zijn.
Advertorial
H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is...
SLIEDRECHT Wethouders Piet Vat en Ton Spek verrasten vrijdag 4 Sliedrechtse ondernemers met de titel 'Bedrijf van het jaar'. Get Healthy, Vlot Logistics en Verhuizingen, The Hub Company en Melson Groep ontvingen op deze nationale Dag van de Ondernemer een bokaal en een bos bloemen.
SLIEDRECHT Het oude pand van Kom Aan Tafel! aan de Kerkbuurt heeft niet lang leeggestaan. Half juli opende Corrie Muller de deuren van Stadskaffee 311. ,,Mijn vak is horeca, mijn passies zijn koken en gastvrijheid."
Advertorial
SLIEDRECHT Floris Frenzen, eigenaar van Sjeun Optiek op de Kerkbuurt, hoopt zaterdag 15 december vijftig jaar te worden. Reden voor een feestje, dat hij...
SLIEDRECHT BDUmedia neemt per 1 januari huis-aan-huiskrant De Merwestreek over van DPG Media. De nieuwe uitgever zal de krant integreren in Het Kompas Hardinxveld-Giessendam.nl en Het Kompas Sliedrecht.nl. Voor de trouwe lezer blijft het lokale nieuws via de krant én online dus gewoon beschikbaar.
SLIEDRECHT In het moderne en sfeervolle pand aan de Thorbeckelaan nummer 75 staat het schoonheidsinstituut. Met 5 professionele behandelruimtes zorgt het team voor een totaal beleving en volgen zij de nieuwste trends.
Advertorial
Leer het bedrijf kennen
SLIEDRECHT Opnieuw is de actie Rabo ClubSupport, waarbij de bank een deel van de winst deelt met clubs uit de regio, een succes gebleken. De afgelopen periode kregen ruim 150 stichtingen en verenigingen een cheque uitgereikt van Rabobank Merwestroom.
ALBLASSERDAM Driekus Descendre is al de derde generatie die in de meubelstoffering zit. Hij kreeg het vak dus via zijn opa en vader met de paplepel ingegoten en dat dit de heren goed gelukt is wordt snel duidelijk als je hem met passie over zijn vak hoort praten. ,,Als klein jongetje liep ik al met ze mee en dit vak is niet alleen mijn beroep,...
SLIEDRECHT In het woud van kerken dat ons land rijk is, waarin men soms door de bomen het bos niet meer ziet, staat in het bosje van de Protestantse Kerk in Nederland sinds 90 jaar een omstreden boom. Ze wortelt in dezelfde grond en drinkt uit dezelfde bron. Haar vruchten zijn: vrijheid, kritische zin, verdraagzaamheid, culturele en...