Lezersnieuws

CSG De Lage Waard gecertificeerd als GLOBE Science School

CSG De Lage Waard heeft afgelopen vrijdag het predicaat GLOBE Science School ontvangen. Daarmee zijn zij de eerste school in de regio Drechtsteden die het doen van écht wetenschappelijk onderzoek volledig heeft geïntegreerd in het lesprogramma.

Arthur Shorty van United by Music naar Zuid-Korea

Even houdt hij zijn adem in.. “Is het echt waar?!” Ja, het is echt waar. In 2006 begon zanger Arthur Shorty zijn artiestencarrière bij United by Music. Twaalf jaar later krijgt hij een bijzondere uitnodiging.

RTV-Papendrecht en videoclub vinden elkaar

RTV-Papendrecht gaat films van Videoclub Fade-in'80 uitzenden. Op maandag  9 juli tekenden de voorzitters van RTV-Papendrecht en  Videoclub Fade-In'80 uit Papendrecht  daartoe een overeenkomst.

Voorstelling De grote opening

Vorige week hebben zo rond de 95 kinderen meegedaan aan de eindvoorstelling van Zingen&Zo. Maanden hebben we met elkaar gewerkt aan deze prachtige voorstelling. En wat was het weer een feestje! Zou uw kind ook graag op een podium willen schitteren volgend jaar?

Starterscursus trimclub ABC in september van start

Op 8 september begint de startercursus bij de trimclub ABC. Wil je (opnieuw) beginnen met hardlopen? Of loop je zelf al hard en wil je verder komen? Meld je dan aan voor de starterscursus bij trimclub ABC.

Zaterdag is het opendag op de Sociale Moestuin

Op zaterdag 14-7-2018 is het weer groot feest op de Sociale Moestuin.

Kinderen en volwassenen kunnen heerlijk knutselen of een eigen lippenbalsem leren maken

Er zijn volop lekkere hapjes en drankjes en bovendien kun je van alles leren over bijen en hoe zij leven.

Volleybaltoernooi SGP-Jongeren groot succes!

Vrijdagavond 6 juli hield SGP-Jongeren Merwestreek in sporthal de Wielewaal een volleybaltoernooi voor jong en oud. Iedereen kon zich naar hartenlust uitleven door in verschillende wedstrijden tegen elkaar te spelen, al met al een zeer sportieve en gezellige avond.

Training van Arie Boomsma

Aanstaande zaterdag 7 juli komt Arie Boomsma 2 trainingen geven bij The Healthy Club in Sliedrecht. Er zijn nog een paar plaatsen vrij! Wil je meedoen? Kijk dan op de Facebook of Instagram pagina van The Healthy Club daar staat waar je je aan kunt melden.

FOTOWEDSTRIJD LANDSCHAP

Vanaf 21 september 2018 is in Museum De Koperen Knop de expositie Denkend aan Holland te zien. Deze vormt de start van een regionaal project over het unieke landschap van de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Aan deze expositie is een fotowedstrijd gekoppeld.

Tourwinnaars bekend - de achtste Tour d’ABC afgerond.

Zaterdag 30 juni was de ontknoping van de Tour d’ ABC. Al twee weken waren de deelnemers aan het strijden voor de gele trui. Na de tijdrit, de ‘hoe goed ken je jezelf loop’ en de sprint stond zaterdag de bergetappe op het programma.

Pagina's