Deel je nieuws

Het werd een feest!

Feestelijk was het Paasfeest in de Gereformeerde Kerk Sliedrecht met o.a. medewerking van de muziekvereniging Crescendo.

Concert Puur Bach van kamerkoor Canticum Amicorum

Op 11 mei geeft kamerkoor Canticum Amicorum uit Hardinxveld-Giessendam een concert in de Hoflaankerk in Rotterdam. Op het programma staan werken van J.S. Bach.

Korfbalpaal voor De Merwebolder

Afgelopen donderdag is in het bijzijn van wethouder Ben van der Plas een nieuw geplaatste korfbalpaal onthuld op het terrein van De Merwebolder.

Geldersch Landschap & Kasteelen 90 jaar

GLK is jarig en trakteert

Sliedrechtse ondernemers steunen de opening van het sociale terras op de Sociale moestuin,

Vandaag was de aftrap van een eerste versie van het sociale terras. Marieke Verschoor (activiteiten coördinator van de Sociale Moestuin) : 'Ik voel me bevoorrecht dat ik hieraan mocht meewerken, we hebben mensen zo blij gemaakt!'

Sliedrechtse ondernemers steunen de opening van het sociale terras op de moestuin,

Op 17 april jl. was de aftrap van een eerste versie van het sociale terras. Marieke Verschoor (activiteiten coördinator bij de Sociale Moestuin Sliedrecht) : 'Ik voel me bevoorrecht dat ik hieraan mocht meewerken, we hebben mensen zo blij gemaakt!'

EXPOSITIE 3D IN MUSEUM DE KOPEREN KNOP

Driedimensionaal is een hedendaags begrip geworden. Vooral het ‘3D printen’ neemt een sterke vlucht. Bijna alles is hierbij mogelijk. Bij 3D gaat feitelijk over het op een bijzondere manier tonen van een figuur in de ruimte.

Veel leuke activiteiten in de meivakantie!

De Meivakantie staat weer op de stoep en het barst van de leuke activiteiten. SOJS organiseert met verschillende betrokken partijen leuke activiteiten voor kinderen en jongeren. Om te beginnen op woensdag 24 april een beauty ochtend.

Actie voor Bonisa Zending

Leerlingen van de Johannes Calvijnschool in Sliedrecht hebben de afgelopen weken EUR 10.625,00 opgehaald voor Bonisa Zending. De kinderen kregen een klusjeskaart en haalden daarmee geld op.

Sophia Kinderziekenhuis blij met cadeautjes en collecte!

Op Kinderbiddag in maart jl. werd er een bijzondere collecte gehouden en was aan de kinderen gevraagd of zij een klein cadeautje mee wilden nemen voor de kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis. Dat is geweten! Twee grote tassen werden vol gestopt met allerlei kleine cadeautjes.

Pagina's