Lezersnieuws

Afsluiting mozaiekworkshop van SOJS in de bibliotheek.

Vorige week hebben kinderen van de mozaiekworkshop “Stukje bij beetje” van SOJS een zelf gemaakt schilderij overhandigt aan de bibliotheek. Het schilderij sloot natuurlijk aan bij het  thema van de Kinderboekenweek, Kom er Bij.

Seminar: Do’s and don’ts bij arbeidsverzuim; praktische tips voor P&O'ers

Op enig moment krijgt u te maken met verzuim van werknemers, om welke reden dan ook. Cees Willem Dam, Steef Post en Steven Bergwerff delen hun kennis en expertise tijdens het seminar op vrijdagmiddag 16 november.

PRO Sliedrecht beschouwt het wonen in Sliedrecht

Een werkgroep bestaand uit inwoners van ons dorp en leden van de steunfractie van PRO Sliedrecht heeft een voorzet gedaan voor de Sliedrechtse invulling van de woonvisie.

Het eindadvies van deze werkgroep is te lezen op de website van PRO Sliedrecht.

 

Healthfest bij Sport Fysiek

Zaterdag 3 november vindt er een healtfest plaats bij sportcentrum Sport Fysiek met als doel geld in te zamelen voor Kika.

Open repetitie Praise & WorshipChoir Everlasting

Praise & WorshipChoir Everlasting is op zoek naar zangers en zangeressen.

Merwede/Multiplaat strijdt tot bittere eind tegen GKV Enomics

Afgelopen zaterdag was het de beurt aan GKV Enomics uit Gorinchem om op bezoek te komen bij SKC Merwede/Multiplaat. Een op papier vrij nieuwe tegenstander, Merwede/Multiplaat en GKV Enomics kwamen elkaar zelden tegen in competitieverband.

HISTORISCH KERKARCHIEF NEDERLANDS HERVORMDE GEMEENTE SLIEDRECHT VOOR IEDERE BELANGSTELLENDE TE RAADPLEGEN

Terwijl de Hervormde Gemeente Sliedrecht een hedendaagse kerkelijke gemeente is en zich ook nadrukkelijk naar de toekomst richt, blijft haar band met het verleden bestaan op dezelfde historische plek in het hart van Sliedrecht. Deze band heeft zijn weerslag in haar historisch kerkarchief.

Schaker Johan Gijsen vloert routinier

SLIEDRECHT – In de 7e ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Johan Gijsen afgelopen donderdag een mooi punt behaald op routinier Leo Koppelaar.

Antea Group Nederland sponsort jeugdschaken Schaakvereniging Sliedrecht

SLIEDRECHT – Dat het jeugdschaken in de lift zit bij Schaakvereniging Sliedrecht is al jaren bekend. Veel Sliedrechtse jeugdspelers spelen in de Nederlandse top, zoals het A-team, dat ook dit seizoen weer in de top meedraait bij het NK.

Wandeltocht in Wommelgem in België

Wandelen in Wommelgem / België

Zaterdag 27 oktober gaat Wandelsportvereniging Kinderdijk wandelen in Wommelgem in België. Het is een mooie herfstwandeltocht door Domein Ertbrugge en de Schijnvallei; de afstanden zijn 4, 6, 10, 15 of 21 20 km.

Pagina's