Lezersnieuws

Voorbereidingen KEK markt 1 september in volle gang

Op 1 september a.s. organiseren wij een KEK (Kom Eens Kijken) Markt in het creatief centrum in Sliedrecht.

WSB Solutions breidt ERP-expertise verder uit met overname Juicy Pear

WSB Solutions B.V. uit Hardinxveld-Giessendam neemt per direct alle activiteiten en het merendeel van het personeel van Juicy Pear Business Solutions B.V. uit Dussen over. Hiermee breidt het ICT-bedrijf haar expertise verder uit en verstevigt het de toch al groeiende positie in de markt.

Run for kika

12 januari ga ik de halve marathon lopen in disneyworld Orlando Florida. Zodat kinderkanker verleden tijd word, op de manier hoop ik zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoeken. Hiervoor moet ik minimaal ?5500 euro ophalen om mee te mogen doen. Inmidels heb ik ?474 euro opgehaald.

Na de zomervakantie beginnen de zwemlessen weer.

De zomervakantie is bijna weer ten einde. Vanaf 27 augustus gaan alle zwemlessen weer van start. Naast de  reguliere lessen, zullen we ook weer gaan starten met andere zwemlessen.

7 maanden Turbo

PRO Sliedrecht zoekt hoogste zonnebloem van Sliedrecht

Wie heeft de hoogste zonnebloem? Tijdens onze verkiezingscampagne hebben wij zakjes met zonnebloemzaadjes uitgedeeld, met daar een wedstrijd aan gekoppeld. Het is nu tijd om af te ronden!

Teams Horses For Heezen kampioen van Zuid-Holland

Op 4 en 11 augustus zijn de regiokampioenschappen in Heerjansdam verreden. Horses For Heezen, rijdend voor PSV Sliedrecht, kwam dit jaar met 2 teams onder leiding van commandant Kevin Heezen naar de kampioenschappen.

Sponsor Notariskantoor Koppelaar richt Stichting Gambia Nyodema, Grow with a Smile op

Op 9-8-2018 sponsorde notaris Nico Papaioannou van Koppelaar Notarissen de oprichting van de stichting Gambia Nyodema, Grow with a Smile. Super blij zijn Robert en Lia de Wit met deze geste en volgende stap voor hun goede doel in Gambia.

Horses 4 Heezen doel bereikt 

Dit weekend vonden bij De Develruiters in Heerjansdam de regiokampioenschappen voor paarden plaats. Britney Schut werd in de klasse ZZ-L en Z2 gehuldigd als regiokampioen en in de klasse Z1 als reservekampioen en was daarmee de absolute smaakmaker van dit regiokampioenschap.

100 jaar....

Eindelijk wordt je honderd jaar. Dit is niet niks. De burgemeester (of loco-burgemeester) komt langs.

Je komt op de foto met hem, die lijst je in. Natuurl;ijk laat je die ook aan je vrienden zien. Wie weet komt zo'n foto wel op de onvermijdelijke begrafenis.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Pagina's