Lezersnieuws

SGP-Jongeren Merwestreek presenteert idee voor ontwikkeling gemeente app!

Op dinsdag 11 december en donderdag 13 december heeft SGP-Jongeren Merwestreek een idee voor een gemeente app gepresenteerd, aan de gemeenteraden van Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam.

Sportief afvallen

Een kickstart van je gezonde voornemens? Sport Fysiek organiseert het.

8 januari 2019 start de cursus ‘sportief afvallen’. Voor iedereen voor wie gezonder en fitter worden op zijn lijstje met goede voornemens heeft staan, is dit een geschikte cursus.

Vijf jaar NIX brengt normverandering roken en drinken op gang in Zuid-Holland

NIX is een begrip in 79,4% van de Zuid-Hollandse gezinnen

Sportief afvallen

 

Een kickstart van je gezonde voornemens? Sport Fysiek organiseert het.

MERWEDE/MULTIPLAAT MOET PUNTEN LATEN AAN VRIENDENSCHAAR

In de laatste wedstrijd van 2018 is het Merwede/Multiplaat niet gelukt om een overwinning binnen te slepen.

Na de nederlaag van vorige week tegen Rust Roest, moest de ploeg ook haar meerdere erkennen in Vriendenschaar. Eindstand 25-19

Sliedrecht 1 stelt zichzelf teleur

SAS VAN GENT – Sliedrecht 1 heeft afgelopen zaterdag zijn huid goedkoop verkocht tegen concurrent Sas van Gent 3. In het verre zuiden werd het 4,5-3,5 voor de thuisploeg. De teleurstelling was voelbaar.

Wim Hokken wHerbstmeister

SLIEDRECHT – Met de helft van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht gespeeld mag Wim Hokken zich “herbstmeister” noemen. Hokken moest afgelopen donderdag tegen Tim Schakel na een korte partij genoegen nemen met remise en zag Niels Mijnster dichterbij komen.

Meet Up 0183 #4 over coaching en mentorschap

In januari 2018 ging het initiatief Meet Up 0183 van start. Net als in vele andere steden komen leraren van basisonderwijs tot hbo en universiteit, die wonen/werken in de regio 0183, driemaal per jaar samen om kennis te delen en kennis te maken met elkaars onderwijs.

KOPEREN KNOP TOONT MODE IN ZWART WIT

In Museum De Koperen Knop (Hardinxveld-Giesendam)  is de komende tijd de Mode in Zwart Wit te zien. Daarin wordt de kledingmode uitgebeeld van na de Tweede Wereldoorlog. Het gaat daarbij vooral om dameskleding en om bijpassende accessoires, zoals tassen, hoeden, sjaals, schoenen en meer.

Kerst Klaverjas Toernooi VV Sliedrecht

Op zaterdagmiddag 22 december 2018 vindt weer het jaarlijkse Kerst Klaverjas Toernooi plaats in de kantine van de voetbalvereniging Sliedrecht.  Het Kerst Klaverjas Toernooi kent een lange traditie en is bedoeld voor leden, supporters en iedereen die het leuk vindt om in een gezellige omgeving ee

Pagina's