Deel je nieuws

Kampioenschap JO11-6

Na een inhaal wedstrijd te hebben gespeeld tegen RCD JO11-4, welke gewonnen is met 11-2, zijn de jongens van JO11-6 van VV Sliedrecht zaterdag 18-1-2020 alsnog kampioen geworden in de 5e klasse-08 van de KNVB.

Winterwandeling in Schaijk / NB

Zaterdag 25 januari gaat Wandelsportvereniging Kinderdijk wandelen in Schaijk. Het is een wandeling door bos en landelijke wegen. Er zijn afstanden te wandelen van 6, 10, 15 of 20 km.

Merwede/Multiplaat wint thriller van DES

Vorige week boekte Merwede/Multiplaat een goede overwinning op Rust Roest. Tegen DES was het van belang om de punten weer binnen te slepen om de aansluiting met de top te behouden. Wetende dat Fortis en Kinderdijk tegenover elkaar stonden.

Wintercross

Trimclub ABC organiseert op zaterdag 8 februari de jaarlijkse wintercross in de achtertuin van Sliedrecht, het prachtige gebied van de Merwelanden. Iedereen, die zin heeft in een mooie wandeling of een (off-road) training hardlopen is van harte welkom.

Kom erbij!

Wil jij elke week een uurtje oefenen met je Nederlands en nieuwe mensen ontmoeten? Voor een gesprek, voor antwoorden op jouw vragen over taal en natuurlijk een kopje koffie in de bibliotheek.

Digitaal inloopspreekuur in de bibliotheek

Elke vrijdagmorgen kun je voor al je vragen over je smartphone, laptop, tablet, e-reader of het internet bij ons digitaal spreekuur terecht. Wij helpen je ook met het gebruik van de Bibliotheek-apps. Je kunt gewoon binnen lopen en hoeft geen lid te zijn. Ook leden van Seniorweb zijn welkom!

Financieel café in de bibliotheek

Heb je vragen over je administratie, heb je moeite met het op orde brengen van je financiën of wil je graag toeslagen aanvragen? Kom langs tijdens het Financieel Café (door Stichting Welzijnswerk Sliedrecht) voor al je vragen. Elke donderdag 18.30-1930 uur, entree is gratis.

Voorleesuurtje in de bibliotheek

Elk verhaal tot leven kunnen wekken, dat is de superkracht van onze VoorleesHelden. Tijdens het wekelijkse voorleesuurtje lezen ze voor aan kinderen van 4 tot 6 jaar. Iedere week een ander boek, maar altijd even leuk, spannend en leerzaam. Luister je ook mee?

Boekpresentatie de BViK - Lianne de Graaff

Voor vrouwen die proberen alle ballen in de lucht te houden. Moet jij altijd sterk zijn? Ben jij een perfectionist of pleaser? Sta jij altijd klaar voor anderen en heb je geen tijd voor jezelf? Ga je door ondanks vermoeidheid en kwaaltjes? Dan ligt een burn-out op de loer.

Van oordeel naar mededogen

koffie met... Tilly Huyzer in de Bibliotheek. 'Anderen accepteren zoals ze zijn geeft een wonderbaarlijk gevoel van vrijheid en ruimte’ Luisteren zonder oordelen, maar met empathie en compassie geeft toegang tot elkaars innerlijke wereld. Dat helpt jezelf, de ander en de relatie.

Pagina's