Deel je nieuws

Merwede/Multiplaat moet eerste nederlaag incasseren

Er is een einde gekomen aan de ongeslagen reeks van Merwede/Multiplaat in competitieverband.Waar het vorige week tegen Albatros de korf gemakkelijk kon vinden, had het daar de grootste moeite mee tegen Kinderdijk.

Khaled Klib rukt op in schaakcompetitie

SLIEDRECHT – Khaled Klib heeft afgelopen donderdag in de 13e ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht opnieuw gewonnen. Net als vorige week wist hij in een gelijk opgaande partij in het eindspel toe te slaan.

Ribas Kruidenier slaat toe bij de schaakjeugd

SLIEDRECHT – In de achtste ronde van de snelschaakcompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft vooral Ribas Kruidenier van zich doen spreken. De 11-jarige jeugdspeler wist namelijk al zijn partijen in winst om te zetten.

Canticum Amicorum zingt die Schöpfung

Op zaterdag 25 januari zal Kamerkoor Canticum Amicorum uit Hardinxveld-Giessendam samen met het Zeeuws Vocaal Ensemble Die Schöpfung van Joseph Haydn uitvoeren in de Grote Kerk van Sliedrecht.

Kinderen en jongeren hoeven zich niet te vervelen tijdens de kerstvakantie!

Sliedrecht – De Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht heeft weer een prachtig aanbod weten te creëren waardoor je je niet hoeft te vervelen tijdens de kerstvakantie.

Maandag 23 december 2019: Archery Tag

Kerstfeest met het Leger des Heils in de Havik

Op maandagavond 16 december 2019 is er een kerstviering van het Leger des Heils in gebouw ‘De Havik’ aan de Thorbeckelaan 110, 3362 BV te Sliedrecht. Aanvang van het kerstfeest is 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur.

winterfair

Kom genieten van een heerlijke kom erwtensoep of warme chocolademelk op de winterfair van de Elim kerk op 13 december!

Winterfair

Zaterdag 7 december organiseert Wilhelmus Muziekkorpsen de 2e editie van de Winterfair, wederom in en rondom het gebouw van Wilhelmus Muziekkorpsen.

Verkoop voor Moldavië in de Bibliotheek

Van wo 11 t/m vr 13 december is er een leuke kerstverkoop van diverse spulletjes, die veelal zijn opgeleukt met eigen kantkloswerk. Ook zijn er mooie kerstkransen en kerstkaarten te koop. De opbrengst van de verkoop gaat geheel dmv projecten, naar de allerarmsten van Moldavië.

Financieel café

Is uw administratie niet op orde, heeft u problemen met uw financiën, zijn er (dreigende) schulden, wilt u voorzieningen aanvragen of wilt u weten voor welke voorzieningen u in aanmerking komt, of heeft u hulp nodig bij het invullen van formulieren, komt dan naar het Financieel Café!

Pagina's