Lokaal lezersnieuws

Theatervoorstelling Pontius Pilatus 3 mei in Bonfire Dordrecht

‘Kun je iets geloven als je het niet gezien hebt?’

The Passion is voorbij, maar dit indrukwekkende verhaal is nog niet afgelopen… Na 3 dagen bleek het graf van Jezus leeg te zijn. Wat deed dat met Pontius Pilatus? Kom het beleven!

Zaalvoetbaltoernooi SOJS

Strijden om de prijzen en de eer!

In de meivakantie organiseert SOJS weer een zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd van 8 t/m 16 jaar! Er wordt gespeeld in de leeftijdscategorie 8 t/m 12 jaar van 10:00 tot 12:00 uur en 12 t/m 16 jaar van 13:30 tot 15:30 uur.

Alzheimer Café: Veilig in huis

SLIEDRECHT – Alzheimer Nederland afdeling Sliedrecht biedt op maandagavond 6 mei weer een Alzheimer Café.

WOENSDAGMIDDAG WORKSHOPS IN MUSEUM

Museum De Koperen Knop organiseert de komende maanden 3 kinderworkshops. Deze worden gehouden op de woensdagmiddagen 8 mei, 5 juni en 3 juli 2019. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven.

Het werd een feest!

Feestelijk was het Paasfeest in de Gereformeerde Kerk Sliedrecht met o.a. medewerking van de muziekvereniging Crescendo.

Concert Puur Bach van kamerkoor Canticum Amicorum

Op 11 mei geeft kamerkoor Canticum Amicorum uit Hardinxveld-Giessendam een concert in de Hoflaankerk in Rotterdam. Op het programma staan werken van J.S. Bach.

Korfbalpaal voor De Merwebolder

Afgelopen donderdag is in het bijzijn van wethouder Ben van der Plas een nieuw geplaatste korfbalpaal onthuld op het terrein van De Merwebolder.

Geldersch Landschap & Kasteelen 90 jaar

GLK is jarig en trakteert

Sliedrechtse ondernemers steunen de opening van het sociale terras op de Sociale moestuin,

Vandaag was de aftrap van een eerste versie van het sociale terras. Marieke Verschoor (activiteiten coördinator van de Sociale Moestuin) : 'Ik voel me bevoorrecht dat ik hieraan mocht meewerken, we hebben mensen zo blij gemaakt!'

Sliedrechtse ondernemers steunen de opening van het sociale terras op de moestuin,

Op 17 april jl. was de aftrap van een eerste versie van het sociale terras. Marieke Verschoor (activiteiten coördinator bij de Sociale Moestuin Sliedrecht) : 'Ik voel me bevoorrecht dat ik hieraan mocht meewerken, we hebben mensen zo blij gemaakt!'

Pagina's