Lokaal lezersnieuws

Zomerstop Financieel Café

Wilt u hulp bij het ordenen van uw papieren, heeft u vragen over geld, vindt u het lastig om een formulier in te vullen? Kom dan naar het Financieel Café.

Verhuisfamilie zoekt vrijwilliger(ster)

Mirjam van der Zaag, Wim Schut en Jos van den Boogert hebben het afgelopen jaar het team gevormd dat, als coördinator , zorgt dat vraag en aanbod bij de Verhuisfamilie bij elkaar komen. www.verhuisfamilie.nl

Vaardemonstratie modelboten bij Parkzicht

In de vijver voor zorgcentrum Parkzicht worden op zaterdag 15 juni bijzondere modelboten te water gelaten voor een vaardemonstratie. Het is alweer voor het elfde jaar op rij dat de Modelbouwvereniging Papendrecht haar radiografisch bestuurbare modellen komt vertonen.

NIEUWE FASE VOOR PROJECT LANDSCHAP

Het landschap van de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden staat volop in de belangstelling. Bij de overheid en nadrukkelijk ook bij maatschappelijke organisaties en dan veelal rechtstreeks vanuit het werkveld. Het project Denkend aan Holland, van Den Hâneker, is daar een voorbeeld van.

3D EXPOSITIE IN EEUWENOUD GEBOUW

Museum De Koperen Knop laat u kennismaken met driedimensionale voorwerpen en 3D printwerk. Een boeiende expositie waar veel te zien en ook heel wat te doen is. In de komende weken wordt de expositie aangevuld met nieuwe voorwerpen en andere zaken. 

 

SUPERMODERN IN OUDE STAL

JEUGDKAMP GROOT SUCCES

Van woensdag 29 mei tot en met zaterdag 1 juni verbleven ca. 80 jongeren en leiding op het jeugdkamp van het clubwerk van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht in ‘Kuypershoefke’ te Loon op Zand.

Sliedrechts Museum blijft gesloten tot heropening op 6 juli

Ondanks eerdere berichtgeving zal het Sliedrechts Museum tot aan de opening van de nieuwbouw en De Tijdlijn van Sliedrecht gesloten zijn.

 

In het museum zijn nog teveel werkzaamheden bezig, waardoor het voor bezoekers te rommelig is.

12 juni Nationale Buitenspeeldag!

12 juni is het Buitenspeeldag!

Alzheimercafé: de Veder Methode

SLIEDRECHT – Alzheimer Nederland afdeling Sliedrecht biedt op maandagavond 3 juni weer een Alzheimercafé.

Pagina's