Lokaal lezersnieuws

Word collectant en help slachtoffers van oorlogen en rampen wereldwijd

Van 24 t/m 30 maart vindt de jaarlijkse ZOA-collecteweek plaats. De opbrengst zal gaan naar slachtoffers van natuur- en oorlogsgeweld. Om de collecte zo goed mogelijk uit te voeren en tot een succes te maken, zoekt ZOA vrijwilligers. Helpt u mee met collecteren? 

60andMore live gegaan

Begin dit jaar is 60andMore.com live gegaan: Een site voor ouderen en door ouderen. De site wil inspiratie bieden aan ouderen. Het wil de bezoeker stimuleren om de jaren die komen ten volle te (be)leven: het leven echt tot het eind ten volle te leven.

MUSEUM TOONT CULTUUR EN ECONOMIE

De huidige expositie in Museum De Koperen Knop (Hardinxveld-Giesendam) heeft de titel Mode in Zwart Wit. Een expositie die veel bezoek trekt en veel waardering krijgt. Centraal staat de mode in de tijd van net na de Tweede Wereldoorlog tot aan nu.

VERRUIMING TOELATINGSNORM VOOR DE VOEDSELBANK SLIEDRECHT

Voedselbank Sliedrecht verruimt haar toelatingsnorm

Website Vrienden van Rijndam feestelijk gelanceerd tijdens E-health Safari

De vriendenstichting van Rijndam Revalidatie bestaat deze maand één jaar en heeft dit woensdag 23 januari gevierd met een feestelijke lancering van een eigen website. De lancering vond plaats tijdens de Rotterdamse E-health Safari bij Rijndam Revalidatie.

Sliedrecht onder een pak sneeuw

Bij deze stuur ik u graag een foto van het oude raadhuis van Sliedrecht in. De sneeuw vormde een mooie sfeer rondom oude raadhuis en muziektent!

Synergos turnsters door naar de kwartfinale NK

Afgelopen weekend 19 en 20 januari turnden de 2e divisie turnsters van Synergos hun tweede plaatsingswedstrijd in Den Haag.

Nieuw boek van kunstenaar Linette Trapman

Volgende week verschijnt het nieuwste boek van kunstenaar Linette Trapman, het ‘Faith Journal’, een inspirerend doe-boek rondom geloof. In het ruim 200 pagina’s tellende journal staan gebeden, schilderijen en collages.

Alzheimercafé: Vergeetachtigheid of is er meer aan de hand?

SLIEDRECHT – Alzheimer Nederland afdeling Sliedrecht biedt op maandagavond 4 februari weer een Alzheimercafé.

Pagina's