Lokaal lezersnieuws

Stichting De Verhuisfamilie helpt Participe Sliedrecht

SLIEDRECHT Stichting De Verhuisfamilie heeft dit jaar voor de tweede keer een verhuizing uitgevoerd in Sliedrecht met behulp van Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen.

Gift voor kinderen van de Voedselbank

Op 18 juli hebben alle kinderen van Voedselbank Sliedrecht een cadeaubon van € 10,- gekregen. Deze kunnen ze besteden bij boekhandel de Gruijter op het Winklerplein. Gulle gever van deze bonnen is:  Stichting de GRAAFSTROOM doet!

KIDS EN MUSEUM DE KOPEREN KNOP

Zomertijd is vakantietijd. En dat betekent dat Museum De Koperen Knop weer een aantal extra activiteiten heeft voor de kids. En niet alleen deze zomer, ook daarna blijft het museum voor de kids aantrekkelijk voor een bezoek. Want in De Koperen Knop kun je meer dan kijken.

Feestelijk afscheid van juf Anneke

Afgelopen donderdag nam juf Anneke Rietveld afcheid als leerkracht van de o.b.s. Henri Dunant in Sliedrecht. De kinderen genoten van het optreden van clown Kiekeboe en kregen taart met limonade. Meer dan 40 mooie jaren gaf zij met veel liefde les aan de kleuters.

Rolstoelfiets Overslydrecht groot succes

Sinds enkele weken kunnen bewoners van Waardeburgh verpleeghuis Overslydrecht in Sliedrecht gebruikmaken van een rolstoelfiets. Een aantal bewoners is al met de fiets naar Papendrecht, Hardinxveld en Wijngaarden gegaan. Zeker in de zomer is het fijn heerlijk de natuur in te gaan.

Douaneregels buiten de EU: veel gestelde vragen op een rij

Schelpen uit Caraïbisch Nederland, exotisch fruit uit Thailand of waterpijptabak uit Turkije. Enkele voorbeelden van herkenbare aankopen die Nederlandse vakantiegangers mee naar huis willen nemen van bestemmingen buiten de EU.

Opening

Wij openen 31 augustus op de Kerkbuurt 100 in Sliedrecht Feestelijk DeFabriekConceptstore waar 40 ondernemers onder 1 dak u de mooiste producten aanbieden van baby kinderkleding tot de leukste cadeautjes!

 

 

SAMENWERKING PCOB EN MUSEUM

Woensdagmiddag 10 juli 2019 kreeg wethouder cultuur Jan Nederveen uit handen van Leen van Wingerden van de PCOB afdeling Hardinxveld-Giessendam vijf nieuwe fietsroutes aangeboden.

MUSEUM ZOEKT SCHAATSEN EN MEER

Hoewel de dooi naar verwachting nog lange tijd zal aanhouden, is Museum De Koperen Knop al volop bezig de komende winterexpositie voor te voorbereiden. Onder de titel Op Bevroren Water komt er een tentoonstelling over schaatsen en van alles wat daar verband mee houdt.

Dubbel afscheid op de Oranje Nassauschool

Komende week nemen meester Gerad Slingerland en Mevrouw Elly de Visser afscheid van de Oranje Nassauschool. Meester Slingerland is 44 jaar werkzaam geweest in het onderwijs en gaat genieten van zijn pensioen.

Pagina's