Lokaal lezersnieuws

Voorbereidingen KEK markt 1 september in volle gang

Op 1 september a.s. organiseren wij een KEK (Kom Eens Kijken) Markt in het creatief centrum in Sliedrecht.

PRO Sliedrecht zoekt hoogste zonnebloem van Sliedrecht

Wie heeft de hoogste zonnebloem? Tijdens onze verkiezingscampagne hebben wij zakjes met zonnebloemzaadjes uitgedeeld, met daar een wedstrijd aan gekoppeld. Het is nu tijd om af te ronden!

Sponsor Notariskantoor Koppelaar richt Stichting Gambia Nyodema, Grow with a Smile op

Op 9-8-2018 sponsorde notaris Nico Papaioannou van Koppelaar Notarissen de oprichting van de stichting Gambia Nyodema, Grow with a Smile. Super blij zijn Robert en Lia de Wit met deze geste en volgende stap voor hun goede doel in Gambia.

100 jaar....

Eindelijk wordt je honderd jaar. Dit is niet niks. De burgemeester (of loco-burgemeester) komt langs.

Je komt op de foto met hem, die lijst je in. Natuurl;ijk laat je die ook aan je vrienden zien. Wie weet komt zo'n foto wel op de onvermijdelijke begrafenis.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Prof.mr. Pieter van Vollenhoven op ontdekking in de Biesbosch

Aanstaande vrijdag 10 augustus zendt omroep Max op NPO 2 de 5e aflevering uit van de serie: Professors op Pad uit. In  deze aflevering neemt prof. mr. Pieter van Vollenhoven, samen met zijn collega en goede vriend prof. dr.

HET IS DRUK IN MUSEUM DE KOPEREN KNOP

Museum De Koperen Knop staat deze zomer volop in de belangstelling. Naast een groot aantal bezoekers voor de huidige expositie over Donald Duck mag het zich verheugen in een overweldigend aantal inzendingen voor de fotowedstrijd over het Landschap van de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden.

Stichting Welzijnswerk Sliedrecht is actief met het Nationaal Hitteplan

Alle senioren die gebruik maken van de maaltijdvoorziening van SWS hebben op woensdag 25 juli een brief ontvangen met meer informatie over het Nationaal Hitteplan.  Tevens kregen zij hierbij van de vaste vrijwilliger Jaap een waterfles (zie foto) om hen te ondersteunen bij het extra water dr

KINDERWORKSHOPS DONALD DUCK

De expositie Donald Duck, die momenteel in Museum De Koperen Knop te zien is, wordt druk bezocht. Oud en jong komen genieten van de altijd weer driftige eend.  De  komende tijd zijn er vier workshops gepland, die gericht zijn op kinderen.

Eendenkooi

Goedemiddag  Onlangs stond er een artikel in de krant over een echtpaar uit Streefkerk die op een stik land woonden wat de Kooi heet, waar je een bezoek kan brengen en koffie en thee kunt drinken. Ik kan het digitaal niet vinden, kunt u me daar aan helpen?  Met vr gr Y vd waal

Pagina's